Stinky Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Καταραμενo G.A.S. αλλα αυτη τη φορα πολυ μ'αρεσει! Την πηρα με ανταλλαγη απο τον συμφορουμιτη pureanalog Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dellex Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 plus deluxe!! ζηλεύωωωωωωωωωωω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν μ'αρεσουν οι κουρδιστρικοι γομφοι του. Απο πληκρολογιο του 90' ειναι? Τι να σου πω... Amstrad λεει απο πισω δεν ξερω αν βοηθαει Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 I see what you mean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Sorry, ειμαι σιγουρος πως ξενιζει/ θα ξενιξει πολλους που θα δουν τι κιθαρα σου. Αλλαξε τα αμεσως. Τα υπολοιπα στοιχεια της μ'αρεσουν πολυ, ειδικα το φαντεζι pickguard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 μεγειες και καλοπαιχτη! τετοια κουρδιστηρια εχει και η δικη μου , αλλα δεν τα εχω αλλαξει. βεβαια ηταν plus και αφου της εχωσα εναν humbucker να κανει "παρεα" μα τους υπολοιπους haeussel , εγινε κι αυτη plus deluxe. χεχε. με το που την πηρα το '97 , μου αρεσε. οταν ομως ΠΕΤΑΞΑ τους lace τοτε καταλαβα τι εχανα. μηπως να δοκιμαζες "κανονικους" μαγνητες?? ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Αστερι το μωρο. Με γεια και καλα παιξιματα. Τι γεφυρα εχει πανω ρε συ;Δεν νομιζω να 'χω ξαναδει! Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 απ οτι βλεπω εχει μια 2βιδη αλλα με μεγαλυτερα σε μεγεθος saddles. απο την δικη μου παντως η οποια ειναι σχεδον ιδια , δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος. σκεφτομαι να την αναβαθμισω οπως και τα tuners. -αληθεια υπαρχει το bridge της "ej" σε 2βιδη εκδοση??- ;D ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Δεν βλεπονται μιλαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση