Προς το περιεχόμενο

Πιο απο τα παρακάτω ένχορδα πιστευετε οτι στεκει καλιτερα μονο του;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κατ αρχην ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα σε ολους βοηθησαν να φτασει αυτο το θεμα στις δυο σελιδες.

ακομα, ειμαι πολυ χαρουμενος, που ειναι στο ''κιταρς,μπας&αμπς'' και οχι στην ''ανακυκλωση''!

τελος να αναφερω πως εγω εχω τεραστιο προβλημα γιατι και στην κλασικη μου και στην ακουστικη μου εχω βαλει αυτα τα συστηματα της φισμαν και εχουν στην κατω μερια τρουπες για καλωδιο και δεν στεκονται ουτε αυτες μονες τους.

Πέραν της (πολλής) πλάκας Pit το ερώτημα δεν στέκει ιδιαίτερα.

να ταν μονο το ερωτημα που δεν στεκει καλα θα ταν...!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 36
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παιδιά ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ, ο συνφορουμίτης έκανε μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα ερώτηση που με ενδιαφέρει και εμένα.

Απάντησα ακουστική, αλλά είναι γεγονός πως η κλασσική έχει μια απαράμιλλη γοητεία που είναι απλησίαστη. Προσωπικά, δεν θα σκεφτόμουν την απάντηση χωρίς να φανταστώ τον παίκτη να τραγουδάει, και το όργανο να συνοδεύει. Αν σε απασχολεί το μουσικό όργανο μόνο του, θα έλεγα όντως κι εγώ την κλασσική...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

δεν νομιζω πως μπορει να δωθει μια σοβαρη απαντηση φιλε bloody_sunday.

ειναι σαν να λεμε ποιο φαι μπορει να σε χορτασει πιο πολυ?

τι θελω να πω με αυτο?

πως ειναι δεκαδες οι διαφορετικες ερωτησεις που πρεπει να κανουμε μαζι με αυτην που εκανε ο συνφορουμίτης.

πρωτα απο ολα, ειναι ξεκαθαρα και θεμα προσωπικου γουστου.

ας πουμε, εμενα το βιολι μου την δινει στα νευρα και μπορω να το ακουσω μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις,αλλα ουτε μια στιγμη δεν θα σκεφτομουν πως δεν ''στεκεται'' μονο του.

παντως,πρεπει να αναφερουμε πως μαλλον για σολο κλασικη υπαρχει μεγαλυτερη βιβλιογραφια, και πως πραγματι η ηλεκτρικη ειναι λιγο πιο ''παραξενο'' να παιζει μονη της.

Κατ'αρχάς, δεν καταλαβαίνω το λόγο να παίζεις μόνος σου, αλλά συνεχίζω...

Την απάντηση πιστεύω την έδωσε ο thanasis. ΟΛΑ αυτά τα όργανα, άμα στήσεις κάτι δικό σου μπορούν να σταθούν και μόνα τους. Απλά όπως είπαν κι άλλα παιδιά, το πιο σύνηθες είναι η κλασσική κιθάρα, μια και υπάρχουν πολλά κομμάτια σόλο μόνο για κλασσική (δεν εννοώ σόλο a la Malmsteen). Βέβαια για μένα είναι ότι πιο βαρετό να βλέπω ένα βιρτουόζο μόνο του να "βαράει" αλλά άλλοι το γουστάρουν. Περί ορέξεως, λοιπόν, οπότε δεν ψηφίζω τίποτα απ'αυτά.  :)

Γενικώς η κιθάρα, καθώς λόγω τρόπου παιξίματος επιτρέπει και lead και ρυθμικά μέρη. Ως στυλ παιξίματος η κλασσική. Η ακουστική δεύτερη και η ηλεκτρική τρίτη.

Παιδιά ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ, ο συνφορουμίτης έκανε μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα ερώτηση που με ενδιαφέρει και εμένα.

Μιας και πρώτη αντέδρασα αρνητικά στο θέμα καθώς επικεντρώθηκα κυρίως στο γεγονός ότι οποιοδήποτε όργανο στέκει μια χαρά μόνο του εάν ο παίκτης μπορεί να δώσει την ερμηνεία του.

Στο ερώτημα τι μου αρέσει εμένα περισσότερο μόνο του, και κουβέντα να γίνεται πχ σε κιθάρα μόνη της έχω δει μόνο μια φορά έναν καλλιτέχνη να με εντυπωσιάσει με μια κλασσική. Σε κλασσικό ρεπερτόριο έχω βαρεθεί το λιγότερο τη ζωή μου. Το βιολί το βρίσκω σαφώς πιο ενδιαφέρον, αλλά θα προτιμούσα χίλιες φορές τσέλο. Στις επιλογές λείπει το ένα και μόνο όργανο που είναι τέλειο μόνο του και με παρέα, δηλαδή το ΠΙΑΝΟ.

Όσο τώρα το αν έχουν γραφτεί περισσότερες δουλειές για ένα όργανο μόνο δε γνωρίζω ακριβείς πληροφορίες (και θα με ενδιέφερε να μαθω τις πληροφορίες όσων είπατε πως υπάρχουν περισσότερα για κιθάρα) αλλά ξέρω αρκετό πράγμα για βιολί/ πιάνο/ κιθάρα κτλ.

Την μεγαλύτερη βιβλιογραφία την έχει με διαφορά το πιάνο κ μετά το βιολί. Προσωπικά ψήφισα την κλασική κιθάρα που μ αρέσει περισσότερο κ σε ήχο αλλά κ το είδος της μουσικής.Προτιμώ μία μεγάλη φόρμα από ένα τραγούδι κουπλέ ρεφρέν κουπλέ ρεφρέν κ κάπου εκεί μέσα ένα σόλο.(όχι πως δεν μου αρέσουν κ αυτά.Προτιμώ είπα.)

Την μεγαλύτερη βιβλιογραφία την έχει με διαφορά το πιάνο κ μετά το βιολί.

νομιζω πως αυτο δεν ισχυει!

εχω την εντυπωση πως πολλα απο τα κομματια που τα θεωρουμε ''γραμμενα'' για πιανο δεν ειναι παρα μετεγγραφες για πιανο.

μαλλον θα μπορει να μας βοηθησει ο νικολας σε αυτο...!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου