Προς το περιεχόμενο

Κατηγορίες μεταλλάδων!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μέταλ είναι να αγαπάς.

Σοβαρα πρεπει να φτιαξεις μπλουζακια με αυτο το ρητο. Θα πουλησουν σα ζεστο ψωμι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μεταλ ειναι το σταδιο πριν την ΩΡΙΜΑΝΣΗ + τα εφηβικα και σεξουαλικα απωθημενα προβληματικων παιδιων που ισως και να υστερουν λιγο νοημοσυνης εναντι των συνομηλικων τους. (μπαρμπουνιωτης εκδ. kick ass σουηδια 1981 σελ 666. the number of the beast).

" Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... "

Κι εγω φιλε relayer ακουω ΚΑΙ (συγκροτηματα) μεταλ.

Τρελλαινομαι π.χ. για τα πρωτα των Death και με πωρωνουν οι Irons.

Ομως το μεταλ ειναι η KAT'EΞOXHN ροκ (?) μοσικη της ΕΤΙΚΕΤΑΣ.

Και κατι αλλο... οχι για σενα αλλα καπου το ειδα χθες. Δεν μπορω να καταλαβω τον οποιο μεταλα μιλαει για... περιθωριοποιηση του... μεταλ! Μη χειροτερα για το ΜΑΚΡΑΝ πιο εμπορευματοποιησιμο και εμπορευματοποιημενο και παντος καιρου εντος μοδας ειδος ροκ μουσικης!!!

Τωρα κατι αλλο... σχετικα με την νυξη σου για αυτους που κρινουν το μεταλ χωρις να εχουν ακουσει η εχοντας ακουσει επιδερμικα...

Κλασσικο επιχειρημα μεταλλαδων που κατα 99%... περιαυτολογουν!  (αγνοωντας τα μυριαδες αλλα ειδη της μουσικης παλεττας του πλανητη μας, που το πολυ-πολυ να τα ακουσουν επιδερμικα και να υιοθετησουν και καμια κλιμακα για να φτιαξουν το ταδε η το δεινα "..."-metal fusion!).

Aυτα ειναι στατιστικα στοιχεια απο την ιδια τη ζωη...

"'cause I believe in this and it's been tested by research!", που λενε και οι Clash.

Προσφερει 40 χρονια τωρα (κι εγω κοιμαμαι...) το μεταλ?

Σε τι, περικαλω?

Ασφαλώς και το metal είναι συγγενικό είδος με το ροκ εξάλλου πολλά συγκροτήματα κυρίως μελωδικά θεωρούνται hard rock, melodic rock, AOR, και έχουν χαρακτηριστεί και pop metal, glam metal κτλ.κτλ.κτλ. ενώ οι μουσικοί που τα στελεχώνουν είναι καθαρά μεταλλάδες, διότι έχουν εμφάνιση μεταλλάδων, ακούνε metal, πηγαίνουν σε metal συναυλίες και διακεδάζουν σε metal και rock clubs... Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι εγώ metal θεωρώ και τους flotsam & jetsam και τους europe...

Πάλι θα πω ότι οι περισσότεροι οπαδοί του metal που ξέρω εγώ ακούνε πολλά άλλα είδη μουσικής και όχι επιδερμικά... Αν το θέμα ήταν η reggae τα ίδια θα έλεγα και για κάποιον "μεταλλά" που θα έκρινε τη reggae επιδερμικά... Αυτό δυστυχώς μου έβγαλε το θέμα στο οποίο με παρέπεμψες : αοριστολογία-μπουρδολογία και άγνοια-επιδερμική επαφή... Εσύ μάλλον αναφέρεσαι στους ακροατές 15-20 χρονών τους οποίους περιέλαβα στην προηγούμενη απάντησή μου...

Περιθωριοποίηση του metal=ανέκδοτο!

Όσο για την προσφορά του metal στα 40 χρόνια παρουσίας του, είναι τα χιλιάδες υπέροχα τραγούδια που μας πρόσφερε μουσικά και στιχουργικά καθώς και ένας τρόπος σκέψης και ζωής ΕΞΩ από τις επιταγές της εκάστοτε μόδας... Μόδα είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται φίλε child of story και το metal δίνει το παρόν αδιατάρακτα από τα τέλη της δεκαετίας του 1960...Και όσον αφορά την εμπορικότητα του συγκεκριμένου είδους είναι το μοναδικό που στηρίζεται ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στην αγάπη των φίλων του ΠΑΡΑ στο marketing... Είναι καιρός λοιπόν να ξυπνήσεις φίλε child...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

βρε κόλλημα με το metal...

Τι είναι metal? (αν μπει κανένας στο κόπο να απαντήσει σοβαρά)

Metal : A Headbanger's Journey (2005). Είναι ένα ντοκυμαντέρ φτιαγμένο από έναν Καναδό ανθρωπολόγο που δίνει τις απαντήσεις που ζητάς φίλε darshan... Μπες στον κόπο να το δεις και θα αλλάξεις γνώμη (και εσύ και οι υπόλοιποι "υπεράνω του metal" noizers) για πολλά πράγματα...

Περιθωριοποίηση του metal=ανέκδοτο!

Περιθωριοποίηση ενός είδους που κατα βάση πραγματεύεται / καπηλεύεται / εμπνέεται από / εκμεταλλεύεται (διαλέχτε) το περιθώριο, είναι μία πράξη μάλλον ευπρόσδεκτη από τους ρέκτες του είδους. Διαφορετικά αυτοαναιρούνται.

Νο ?

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ένας τρόπος σκέψης και ζωής ΕΞΩ από τις επιταγές της εκάστοτε μόδας... Μόδα είναι κάτι που έρχεται και παρέρχεται φίλε child of story και το metal δίνει το παρόν αδιατάρακτα από τα τέλη της δεκαετίας του 1960...

Χωρις καμια διαθεση για παρεξηγηση αλλα... σοβαρολογεις? Μολις ειδα την ηλικια

σου στο προφιλ σου και εμεινα μ@λ@κ@ς!

Χωρις καμια διαθεση για παρεξηγηση αλλα... σοβαρολογεις? Μολις ειδα την ηλικια

σου στο προφιλ σου και εμεινα μ@λ@κ@ς!

Η ερώτησή σου "σοβαρολογείς?" και η ηλικία μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ φίλε bihla...

Εγώ τεκμηρίωσα τα γραφόμενά μου... ή κάνε το ίδιο ή μείνε...

Περιθωριοποίηση ενός είδους που κατα βάση πραγματεύεται / καπηλεύεται / εμπνέεται από / εκμεταλλεύεται (διαλέχτε) το περιθώριο, είναι μία πράξη μάλλον ευπρόσδεκτη από τους ρέκτες του είδους. Διαφορετικά αυτοαναιρούνται.

Νο ?

Που το βρήκες αυτό το ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ φίλε audiokosta?

Το περιθώριο ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ σχέση έχει με το metal...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου