Προς το περιεχόμενο

Κατηγορίες μεταλλάδων!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαρακτηριστικά, όταν ανακάλυψα το συγκεκριμένο blog, κόλλησα τόσο πολύ που ξενύχτισα για να το διαβάσω όλο!

(με τραγικές συνέπειες για την επόμενη μέρα.)

Άξιζε πάντως τον κόπο, τρομερή δουλειά το παλικάρι!

www.youtube.com/channel/UCelzEAB-vToaDU1y4jeUQpg

www.facebook.com/groups/garagevibe/ www.facebook.com/revoltedmasses http://vaggelisrevolted.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 133
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

True..

Kαι εσυ ολοκληρο το blog σε μια μερα το ξεκοκκαλισες?

E αφού είναι κολλητικό.. ;D

(εκείνο το τουλοξεκλέρι τι να έγινε άραγε?)

ωχ, το βλέπω σαν γράμμα σε επόμενο χάμερ με τίτλο "up the irons", "uphold the metal", "die infidels" κλπ κλπ.. ;D ;D ;D (no offence ε!)   

Αν διαβάζεις τέτοια περιοδικά καλά να πάθεις...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Tωρα σοβαρα περι... μεταλ, τα εχουμε ξαναπει και με επιχειρηματα & απο τις δυο πλευρες (ενταξει θεωρω πιο πολλα ειχε η μια  ;D  ;D  ;D ) :

http://www.noiz.gr/index.php?topic=161204.0

Τωρα προσωπικα δοξα τω θεω ΔΕΝ ακουω μεταλ... και ΜΟΝΟ με τις ετικετες του μπουχτιζω...

"ΠΑΝΚ σολο μπροστα, αυτοδιαχειριση, αυτοκαταστροφη!"

#kwstas79

Εσύ θεωρείς πιο σωστή την πλευρά σου (αλήθεια ποια είναι? δηλ. τι μουσική ακούς?)

άλλοι θεωρούν σωστή τη δική τους έτσι βέβαια δε βγαίνει άκρη...

Εγώ πάλι δόξα τω Θεώ ακούω ΚΑΙ metal...

Υπάρχουν χίλιες δύο ηλίθιες ετικέτες και σε άλλες μουσικές πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο να μπουχτίζεις?

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει πλευρά και αυτό είναι το πρόβλημα με τους μεταλλάδες με τη βούλα. Σκάνε πως υπάρχει και πρέπει με κάποιο τρόπο να υποστηρίξουν αυτή τη διαφορετικότητά τους. Και αυτό ακριβώς διακωμωδεί και αυτό το blog και γι αυτό σου λέω εσένα relayer πως πειράχτηκες. Προσπαθείς εδώ και μερικές τοποθετήσεις σου να διορθώσεις τη λανθασμένη κατά τη γνώμη σου εικόνα που έχει ο κόσμος για το μεταλ και να σβήσεις την ημιμάθειά του ώστε να μη ψαρώνει με τέτοια άρθρα...

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχει πλευρά και αυτό είναι το πρόβλημα με τους μεταλλάδες με τη βούλα. Σκάνε πως υπάρχει και πρέπει με κάποιο τρόπο να υποστηρίξουν αυτή τη διαφορετικότητά τους. Και αυτό ακριβώς διακωμωδεί και αυτό το blog και γι αυτό σου λέω εσένα relayer πως πειράχτηκες. Προσπαθείς εδώ και μερικές τοποθετήσεις σου να διορθώσεις τη λανθασμένη κατά τη γνώμη σου εικόνα που έχει ο κόσμος για το μεταλ και να σβήσεις την ημιμάθειά του ώστε να μη ψαρώνει με τέτοια άρθρα...

Όχι ρε συ δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με το κείμενο ούτε με τη γνώμη "που έχει ο κόσμος" για οτιδήποτε όχι μόνο για το metal... ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ??? Ας το ξαναπώ είμαι ΟΚ με το χιούμορ απλά έχω γελάσει πιο πολύ με τους spinal tap (κι αυτοί λοιδορούν τη φάση metal αλλά πολύ πιο έξυπνα και εμπεριστατωμένα) και με τους monty pythons...

(Sorry) Kαι κάτi off topic : επειδή μπήκα στον κόπο να διαβάσω το topic για το metal που με παρέπεμψε ο child of story οφείλω να πω ότι διάβασα μόνο ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ τύπου "το μέταλ έχει πεθάνει", "το πανκ είναι ανώτερο", "η θεματολογία και το artwork του metal εχει να κάνει με φρίκη, τέρατα κτλ. κτλ. κτλ.", ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ από άτομα που είτε δεν έχουν ακούσει ποτέ τους Metal και απλά βλέπουν τα εξώφυλλα στο metropolis περνώντας για να αγοράσουν το καινούριο Ονιράμα, είτε άκουσαν 5 μπάντες και γενίκευσαν την επιδερμική τους ακρόαση, είτε "άκουγαν μέταλ πριν από 20 χρόνια"... Ευτυχώς που υπήρξαν και κάποιες απόψεις που στηρίζονταν σε ενδελεχή ακρόαση της metal μουσικής και σε προσεκτική μελέτη των στίχων...

Το μέταλ πρέπει να το βλέπουμε για τη συνολική του προσφορά στα 40 χρόνια!!! παρουσίας του και όχι μόνο για μερικές κακόγουστες και βαρετές εκφάνσεις της σύχγρονής του παρουσίας... Γιατί αν το πάμε αλλιώς θα μιλάμε σαν κουρασμένα γεροντοπαλίκαρα που επειδή βαριούνται πια να ακούσουν μουσική αρκούνται σε αυτά που άκουσαν στο παρελθόν και ξεστομίζουν αμπελοφιλοσοφίες του τύπου : "όλα έχουν παιχτεί σε όλα τα είδη μουσικής",  "τίποτε καλό δε βγαίνει πια..." κτλ. κτλ. κτλ.

Όχι ρε συ δεν τραβάω κανένα ζόρι ούτε με το κείμενο ούτε με τη γνώμη "που έχει ο κόσμος" για οτιδήποτε όχι μόνο για το metal... ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ??? Ας το ξαναπώ είμαι ΟΚ με το χιούμορ απλά έχω γελάσει πιο πολύ με τους spinal tap (κι αυτοί λοιδορούν τη φάση metal αλλά πολύ πιο έξυπνα και εμπεριστατωμένα) και με τους monty pythons...

Δε νομίζω να κατάλαβες πως σε κατηγόρησα που είπες τη γνώμη σου από τα λεγόμενά μου. Απλά διέκρινα πως πειράχτηκες και συνείσφερα στην κουβέντα λέγοντας και εγώ την άποψη μου.

Το εν λόγω thread το είχα διαβάσει πριν κάποιο καιρό.

Έχει περισσότερο γέλιο και από το blog κατ' εμέ :P

Δε νομίζω να κατάλαβες πως σε κατηγόρησα που είπες τη γνώμη σου από τα λεγόμενά μου. Απλά διέκρινα πως πειράχτηκες και συνείσφερα στην κουβέντα λέγοντας και εγώ την άποψη μου.

Το εν λόγω thread το είχα διαβάσει πριν κάποιο καιρό.

Έχει περισσότερο γέλιο και από το blog κατ' εμέ :P

Εγώ πάλι γέλασα περισσότερο με τις αντιδράσεις των αναγνωστών του blog που άλλοι κατουρήθηκαν, άλλοι ακόμα κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια, άλλοι έπεσαν κάτω στο πάτωμα, άλλοι θεοποίησαν τον "συγγραφέα", και όλα αυτά βέβαια περισσότερο επειδή είναι cool να "γελοιοποιείς" το metal, παρά για την ποιότητα του χιούμορ...

Αλλά δεν έχει σημασία αφού οι περισσότεροι το γούσταραν το blog εμένα μου περισσεύει...

Eγώ γέλασα πολύ, κι ας ακούω "μέταλ" πολλά χρόνια (δεν θα γράψω πόσα γιατί θα φανεί σαν φιγούρα). Δεν ένιωσα μάλιστα καν την ανάγκη να το υπερασπιστώ το καημένο - αν υποθέσουμε ότι χρειαζόταν υπεράσπιση εξ αρχής...

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ευτυχώς που υπήρξαν και κάποιες απόψεις που στηρίζονταν σε ενδελεχή ακρόαση της metal μουσικής και σε προσεκτική μελέτη των στίχων...

ΑΦΤΑ ΙΝΕ!

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου