Alchemist Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Μην παρεξηγηθεί κανένας please, εγώ έκανα τρελό γέλιο καθώς το διάβαζα: http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/04/blog-post.html Αγγίζει πολλές μεγάλες αλήθειες, don't you think; ;D Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Όλα τα λεφτά η τελευταία ατάκα και κυρίως τα ΣΧΟΛΙΑ. ΜΠΑΟΚ ΜΕΤΑΛ ΡΕ Μ%#$@%#$%Α! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Έπος!!! (το τουλοξεκλέρι ;D ;D ;D ;D ;D) EDIT: Έχει και ένα αντίστοιχο για τους οδηγούς..http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/09/blog-post_26.html :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 To καλυτερο αρθρο του ειδους που εχω διαβασει και καλα οτι εχω διαβασει αμετρητα ;D Και οι φωτογραφιες πετυχημενες. O SUNTAKTHS TOU KEIMENOU,EINAI ENAS BRWMO HIP-HOPER EXOUN MAZEUTEI 2-3 DEKAXRONA KAI MAS SABBOTAROUN TO METAL...RE MOUNIA TO METAL HTAN,EINAI KAI 8A EINAI A8ANATO PARTE TO XABARI!!!(Osoi 8eloun na me broun kai na milisoume sto Facebook to onoma mou einai "Andreas Rattlehead Noulias" ade geia Γιατι κατι τετοιοι τυποι να εχουν internet? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Έπος!!! (το τουλοξεκλέρι ;D ;D ;D ;D ;D) :D εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το παρακάτω vgale tin fwto mou-twra omws-apo tin katigoria tool-0-3ekleri,mias k milas peri clpoy-rights,k an thes na to sizitisoume gia to an eimai o "apisteftos flwros"... όντως επική σελίδα! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 αχαχαχαχαχχαχα τι τραγικό έπος ήταν αυτό! Εύγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Για να είμαστε σωστοί πάντως, το συγκεκριμένο blog μου φαίνεται πολύ παρόμοιο σε concept και αντικείμενο με το γνωστό The Best Page in the Universe*. Ψιλο-αντιγραφή αλλά το έχει πετύχει το κλίμα και ο Έλλην συνάδελφος. ;D *Είναι το site ενός τύπου ονόματι Maddox, ο οποίος είναι ο πρώτος διδάξας στον χώρο των politically incorrect, επίτηδες προσβλητικών και καυστικών sites. Έχει φάει μηνύσεις, έχουν δημιουργηθεί οργανώσεις με σκοπό να του κλείσουν το site κλπ. Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Εν τω μεταξύ έχω την εντύπωση πως αυτόν που σχολιάζει που κράζουν όλοι τον ξέρω. Με τι πιθανότητα να υπάρχει κ άλλος μεταλλάς με αυτό το όνομα σε αυτή την κοντινή ηλικία... Έχω λιώσει στα γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με το παρακάτω O οποίος τύπος από τη σύγχυσή του έκανε 3 απανωτά μπερδεμένα ποστ ;D ;D ;D και έδωσε και το mail του ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω, το 'χα διαβάσει παλιότερα... Σεβασμός στον τυπά. Έπος πραγματικά.... :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση