kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 εμενα μου αρεσει καλυτεροτερα απο ολους πρωτα ο ΜΠΑΜΠΗΣ ο ΣΟΥΓΙΑΣ & μετα ο ΤΑΚΗΣ ο ΜΕΝΤΕΣΕΣ. Ο Μπάμπης έχει φοβερή ατάκα. Χτες που τα πίναμε μας έλεγε κάτι ατάκες απίστευτες, βγήκε η ρετσίνα από τα ρουθούνια μας! Μπα σε καλό του. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται οτι εδω ο καθενας λεει οτι μ****ια του ερθει,γι'αυτω αποχωρω και απο το forum http://www.youtube.com/watch?v=XGa-PwyzHq0 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται οτι εδω ο καθενας λεει οτι μ****ια του ερθει,γι'αυτω αποχωρω και απο το forum www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται οτι εδω ο καθενας λεει οτι μ****ια του ερθει,γι'αυτω αποχωρω και απο το forum [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται οτι εδω ο καθενας λεει οτι μ****ια του ερθει,γι'αυτω αποχωρω και απο το forum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Pit1991 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 kse lover θα απαντισω σοβαρα προτιμω τον mustaine μονο για τον ηχο, τωρα για να σου πω για το τι παιζουν,δεν μπορω καθως εχω ελαχιστη εμπιρια απο Heafy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 του κου harilatron σχετικά εχει ανεβει το επιπεδο εδω μεσα! γεμισαμε κυριους! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zithon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Ρε ξεκολατε!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ειναι ο κιθαριστας......Trey Azagthoth......... ;D NON SERVIAM... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Μην αποχωρησει κανεις. Ερχονται καλυτερες μερες.... :P :P :P :P 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mean Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2009 Να μας γραφεις. See what I did there? And so castles made of sand melts into the sea. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση