blue Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας κύριοι Θα ξεκινησω με τα ιστορικα στοιχεια. Ο Μενέλαος μου ΧΑΡΙΣΕ το charango του. Με παιρνει μια μερα τηλεφωνο και μου λεει "blue...δηλαδή έλεος. Σου χαρίζω το charango μου." Εγώ, μυώδης ως συνήθως, το δεχτηκα. Ετσι ηχογραφησα το κομμάτι του τιτλου , δυστυχως ομως δεν ειχα διαθεσιμο πυκνωτικο μικροφωνο, οποτε εγραψα με ενα Shure SM57. Επειτα εφαγα κρεατίνες και το εκανα duplicate και μετακινησα το 2ο τρακ κατι ms, γιατι καπου ακουσα οτι το κανουν οι μεταλαδες. Απο δω και περα να με λετε Γκουστάβο. ΥΓ. Θελει νύχια και δεν ξερω πως το κρατανε. Αλλα ειναι ωραιο πραμα το ατιμο! diarios.mp3 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Ωραιος ρε μπαγασα, ωραιες δυναμικες! Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 ωραιο και ενδιαφερον! και καπως...αναγεννησιακο!!!! ειπαμε, ο μπλου ειναι απο τους καλους κιθαριστες του φορουμ!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Καλά το πας. ΑΛΛΑ: δεν έχω πει την τελευταία μου λέξη ακόμα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Έχει πολύ ωραίο ήχο! Μεγειές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Καλλιτέχνη Γουστάβε. Μπράβο παιδί μου. Θεϊκό το οργανάκι και φαίνεται ήδη σαν να το έχεις. ;D Υ.Γ. Εμένα ο Μενέλαος μου χάρισε την PRS του. Για δύο λόγους δεν το έχει ανακοινώσει ακόμα. Ο πρώτος είναι πως είναι ένα ευαίσθητο παιδί με βαθιά αίσθηση μετριοφροσύνης. Ο δεύτερος είναι πως δεν το ξέρει ακόμα. 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Είναι τίγκα στο μπρατσόνι το κλίπ!!.....Μάσησα άσχημα!!... :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Τα bends πρόσεχε λίγο, τα βιμπράτα, το μιούτινγκ και ρίξε και κάνα pinch armonic να βρίσκεται ;D (φοβερός ήχος, σούπερ παίξιμο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Εμένα ο Μενέλαος μου χάρισε την γκόμενά του(thnx Μεν). ;D Πολύ καλό το κλίπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 και καπως...αναγεννησιακο!!!! Κοντα. Πιο πολυ σε ροκοκο φερνει. Ωραιος ηχος, πορσελανινος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση