Mesimeriaris Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Στα 2 μπασα μου με 45-100 ή 45-105, το action ειναι 4mm στην μπασα mi και 3mm στις αλλες χορδες και το relief ξερω εγω?λιγο,κυριως για να μην εχω τρελη διαφορα εντασης οταν παιζω στο 2 πχ και στο 10 ταστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Στο ibanez επειδη το θελω ''πιτα'' το εχω σεταρει (συμφωνα με το αρθρο του superfunk) και η αποσταση της Μι απο το 12ο ταστο ειναι 1.8mm, ενω στο p-bass copy που εχω γυρω στα 3mm διοτι παιζω και καμια πενια καμια φορα. https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 ευχαριστώ παιδιά :) (επιτελούς βλέπω νούμερα) άλλος I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 ένα + στην ibanez και ένα - στην Ltd για τα manual Προτείνω να παρεις πισω το - 8) http://www.espguitars.com/ESP_Owners_Manual.pdf Διάβασε το, λεει τα παντα ολα μέσα ;D. Φυσικά οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια το action που θα επιλέξεις βασιζεται στην προσωπική σου εκτίμηση, δοκίμασε τις ρυθμίσεις και καποια θα σου ταιριάζει. Απο μενα +2112 στην ESP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 παίρνω πίσω το - :P και καλά οικολόγοι και δεν τα τυπώνουν σε χαρτί ? :P :P I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση