Προς το περιεχόμενο

Πόσο αξίζει μια τέτοια κιθάρα?

tsirobill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω μια Ηawk απο τον έλληνα κατασκευαστή Ορέστη από τα '80s.

Είναι 1 κομμάτι στον κόσμο , 2 κομμάτια ξύλο με διακοσμητικό ανάγλυφο ένα σκαλιστό γεράκι , όλο στο χέρι. Η κλάρα στην ταστιέρα είναι λίγο λάθος σχεδιασμένη γιατι τα φύλλα δεν πέφτουν στα μονά τάστα οπως πρέπει και μπερδεύεσαι λίγο στο παίξιμο. (συνηθίζεις). Σύντομα θα ανεβάσω φωτό. Ας μου απαντήσει κάποιος γνώστης.

Ευχαριστώ.

" Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως να κοστολογήσεις ένα τέτοιο όργανο; Εμφανίστηκε για ένα σχετικά μικρό χρονικό  διάστημα και χάθηκε χωρίς να έχει ακουστεί αρκετά. Νομίζω πως περισσότερο ιστορική και συναισθηματική είναι η αξία του παρά χρηματική και το λέω με επιφύλαξη μιας και τις συγκεκριμένες κιθάρες τις έβλεπα στις τότε καταχωρήσεις των περιοδικών αλλά ποτέ δεν είχα πιάσει μια στα χέρια μου. Είμαι της γνώμης πως τέτοια όργανα καλύτερα να μην πουλιούνται μιας και είναι one of kind και discontinued επίσης. (Έριξα και το αγγλικό μου  ;))

Υ.Γ. Υπάρχει ένα ακόμη thread που αναφέρεται στις Hawk και αξίζει μια ματιά έτσι για      την ιστορία.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=168671.0

Πως να κοστολογήσεις ένα τέτοιο όργανο; Εμφανίστηκε για ένα σχετικά μικρό χρονικό  διάστημα και χάθηκε χωρίς να έχει ακουστεί αρκετά. Νομίζω πως περισσότερο ιστορική και συναισθηματική είναι η αξία του παρά χρηματική και το λέω με επιφύλαξη μιας και τις συγκεκριμένες κιθάρες τις έβλεπα στις τότε καταχωρήσεις των περιοδικών αλλά ποτέ δεν είχα πιάσει μια στα χέρια μου. Είμαι της γνώμης πως τέτοια όργανα καλύτερα να μην πουλιούνται μιας και είναι one of kind και discontinued επίσης. (Έριξα και το αγγλικό μου  ;))

Υ.Γ. Υπάρχει ένα ακόμη thread που αναφέρεται στις Hawk και αξίζει μια ματιά έτσι για      την ιστορία.

http://www.noiz.gr/index.php?topic=168671.0

ευχαριστω για τον κόπο που έκανες να μου απαντησεις...και εγω αυτο πιστευω ετσι κι αλλιως δεν σκοπευω να την πουλησω..απλα θα ηθελα να την κοστολογησω στο περιπου πανω κατω με οσο γινεται περισσοτερο αντικειμενικα κριτηρια...εξαλλου σε αυτον τον κοσμο ολα κατι αξιζουν και με καποιο κοστος αγοραζονται η πουλιουνται...ειναι τους ετους 1981 οποτε vintage  δεν ειναι , συλλεκτικη αξια δεν εχει αφου καποιος μεγαλος κιθαριστας δεν εχει παιξει με αυτες, μια απο τις μεγαλες μαρκες δεν ειναι...τελικα ποσο να αξιζει στο ΠΕΡΙΠΟΥ μια τετοια κιθαρα?

" Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... "

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου