Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη μαγνητων!seymour duncan invader ή emg camo?

nickkk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

[quote author=studio54GR link=topic=171103.msg363083#msg363083

ο neck έχει κι έναν πυκνωτή στη σειρά.

Οταν εννοεις πυκνωτη? ;D

και αν υπαρχει κανενας που μπορει να βαλει τους μαγνητες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Ύστερα απο πολύ καιρο σκέψης κατέληξα στο πουθενα ;D..

μήπως συμφέρει να πάρω τους passive emg (H4-H4a)?

σχεδον τα ειδια χρηματα θα μου πανε και οι SD και οι EMG(passive)..

ο λόγος που το ξανασκέφτομαι ειναι διοτι περα απο τους rockfield που χρησιμοποιουν οι bc rich βαζουν και emg και σκέφτομαι πως ισως ταιριαζουν καλυτερα απο τους SD..πειτε μου αν γνωρίζετε..

ευχαριστώ

Οι EMG ειναι περισσοτερο γνωστοι και περιφανοι ;D για τους active.....μην πας αδικα σε passive EMG. εχεις ακουσει τους EMG 81-85-89 και τους Seymour Duncan Invader για να βγαλεις συμπερασμα? ή στην τυχη αποφασιζεις????αν δεν δοκιμασεις οτι και να σου λεμε δεν προκειται να βγαλεις ακρη...... Invader ειχα για bridge και εσπερνε,τον εδωσα ομως γιατι παραειναι brutal για τα γουστα μου....αν και παιζω ΚΑΙ death metal,απλως μου αρεσει διαφορετικος ηχος  στο death........και το ομολογο πως.....ΠΟΤΕ δεν εχω παιξει με active μαγνητες,ουτε εχω ακουσει ΠΟΤΕ κιθαρα με active απο κοντα για να μπορω να συγκρινω,οσο περιεργο και αν ακουγεται  ;D

NON SERVIAM...

εχεις ακουσει τους EMG 81-85-89 και τους Seymour Duncan Invader για να βγαλεις συμπερασμα? ή στην τυχη αποφασιζεις????

έψαχνα στο σιτε της SD για εναν μαγνητη με hight output και κοιταξα τα χαρακτηριστικα του invader οντως ειναι πολυ "δυνατός" μαγνητης....EMG δεν εχω δοκιμάσει ποτέ αλλά για καποιο λογο δεν θα τους εχει η bc rich?

Μια λυση ειναι να δεις το setup και τι φορανε οι κιθαρες απο αγαπημενους σου κιθαριστες....φυσικα οι μαγνητες στον ηχο που ακους σε τραγουδια τους θα ειναι το 20 %....αλλα απο καπου πρεπει να αρχισεις..........

NON SERVIAM...

Εγώ πάντως αν η κιθάρα μου φορούσε Rockfield Fat ASS και έπαιζα HM ΔΕΝ θα τους άλλαζα.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου