Sonic X Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 νταξ καλοί είναι. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 Παρε πρωτα ενα λαμπατο και μετα περνεις και κιθαρα ;D Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια δεν εχω σκοπο να αγορασω ακομα ενισχυτη :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Εγώ σου έστειλα σε π.μ πως πουλάω την κιθάρα μου οπότε δεν με παίρνει να πω για ακόμα μία φορά πως οι Ibanez τα σπάνε!!!Αλλάάάάάά... Τα σπάνε οι ρουφιάνες!!!!! Οπότε θα σου έλεγα να κινηθείς προς τα εκεί... Τρομερές κιθάρες και απίστευτη αναλογία money for value!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STEFMAISTER Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 οι emg δλδ δεν κανουν? δεν ειναι οτι δεν "κανουν"...το θεμα ειναι εσυ το τι θες να κανεις...οι emg δεν ειναι για ολα τα ειδη της μουσικης...προοριζονται για high gain καταστασεις και αν θες την προσωπικη μου γνωμη, επειδη βλεπω οτι θες να εχεις μια ευελιξια στον ηχο,απεφυγε τους...(και πολυ κοσμια το ειπα..ειλικρινα τους σιχαινομαι :P :P)..κανε τη βολτα σου στο κεντρο..βρες μερικες κιθαρες που να σου αρεσουν κ εξωτερικα προφανως και κανε τις δοκιμες σου :) ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΜΑΙ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2009 Ibanez και Fender stratocaster κανουν για τη δουλεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Ibanez και Fender stratocaster κανουν για τη δουλεια? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Η προσωπική μου άποψη είναι πως κάνουν... Και κυρίως οι Ibanez επειδή θα σου δώσουν πιο πολλά γκάζια σε αυτά τα λεφτά!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα μια και αναφερεσαι σε σκληρο(?) πανκ που είναι και ο τομεασ μου ;D ;D θα ήθελα να πω ότι στο συγκεκριμένο είδος υπάρχει μία μόνο μάρκα... δηλ η γκιμπσον .... και κατ'επέκταση τα αντίστοιχα ι εσ πι μοντέλα.... επομένως στο πραις ρειντζ που αναφερέσαι θα μπορούσες να δεις ... επιφον(λες πολ ή εσ τζις), ελ τι ντι.... ενώ τα 700 για αγορά μεταχειρισμένου είναι για μένα πάρα πολύ καλά .... με αυτά τα λεφτά αγοράζεις γκιμπσον στούντιο που για μένα σε αντίθεση με πολούς συμφορουμίτες είναι καλή κιθάρα..... τέλος ανεξάρτητα που είδους έχω να πω και εγώ ότι σε φτηνές σειρές η ιμπανέζ είναι κορυφή για βάλιου φορ μανι...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση