Προς το περιεχόμενο

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Cineboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επίησς, κατάφερα να βάλω στον Παράδεισο μία απο τις καρέκλες κινηματογράφου  ΟΡΦΕΑ του Παππού.

Σε ευτην απαγορεύεται ρητά να κάτσει κάποιος επάνω γιά ώρα ,έτσι ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί γιά όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται σε αυτη την κατάσταση.

Απο πάνω της έχει περάσει πολύς κόσμος και που ξέρεις, ίσως κάποια στιγμή να έχω κάτσει και εγω σε κάποια ταινία πριν το 1990 που έκλεισε το σινεμά.

Φυσικά και πήρε την τιμητική θέση που της αξίζει ξέχωρα απο τις υπόλοιπες καρέκλες και ακριβώς κάτω απο την αφίσσα Cine Paradiso που ήταν και η τελευταία ταινία που πρόβαλε ο ΟΡΦΕΑΣ την τελευταία βραδιά πριν κλείσει γιά πάντα και γίνει Super Market.

Ακόμη μπόρεσα να πάρω στον Παράδεισο 2 κινηματογραφικές λάμπες εντελώς καινούργιες και αχρησιμοποίητες απο την κινηματογραφική μηχανή προβολής του παππού!!!.....μαζί τους έχω και τα manual της εποχής εκείνης γιά αυτές τις Ιταλικές λάμπες.Υπάρχει ακόμη και το κουτί συσκευασίας, όπου ο παππούς έχει γράψει το κόστος γιά την κάθε μία....13.000 δραχμές τότε....

image-0F40_4AB8FCB4.jpgimage-C3F8_4AB8FCB4.jpgimage-3498_4AB8FCB4.jpgimage-339B_4AB8FCB4.jpg

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 109
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Μόλις χθές άλλαξα και το μπουτόν του κουδουνιού στην είσοδο του σινεμά...δεν πήγαινε με το όλο project.....σύντομα και απο αυτό φωτογραφία...

Καταπληκτική (και πολύ ακριβή δουλειά). Μπράβο. Μπράβο.

Ο προσωπικός σου παράδεισος.

Βάλε και απ' έξω ένα stand διπλό ( Λ ) με φωτό από ταινία "Σήμερα" & "Προσεχώς".

Κράτα μου ένα εισητήριο. Ιδιαίτερα έξυπνο.

Έχω μια μικρή αντίρρηση στα Klipsch αλλά εντάξει, είναι μόνο για μην το αφήσω το θέμα αγκρίνιαστο.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου γιά τα λόγια σου...

Μιά θέση στον Παράδεισο θα σε περιμένει, όταν με το καλό περάσεις απο τα μέρη μας...

Δεν το συζητώ καν. Δεδομένο.

Σε ευχαριστώ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

και απο μενα ενα μπραβο για την δουλεια.

και χαρα στο κουραγιο σου.

θα ναι ωραια να ερθουμε ομαδικα μερικοι απο το νοιζ. εγω παντως ειμαι μεσα!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

και απο μενα ενα μπραβο για την δουλεια.

και χαρα στο κουραγιο σου.

θα ναι ωραια να ερθουμε ομαδικα μερικοι απο το νοιζ. εγω παντως ειμαι μεσα!

Μα φυσικά και το συζητάς;...αρκεί να το κανονίσουμε απο εδω μέσα...

Με την ευκαιρία, την επόμενη Κυριακή φιλοξενώ στον Παράδεισο κάποια μέλη Forum απο Αθήνα...

• Administrator

Είσαι Μερακλής και στο επίθετο? Συγχαρητήρια για το μεράκι, την επιμονή, την ιδέα και κυρίως την πραγμάτωση της! Απο ρεπερτόριο τι τρέχει; Σκληροπυρηνικό σινεφίλ ή λίγο απ' όλα;

Live and let Live.

Είσαι Μερακλής και στο επίθετο? Συγχαρητήρια για το μεράκι, την επιμονή, την ιδέα και κυρίως την πραγμάτωση της! Απο ρεπερτόριο τι τρέχει; Σκληροπυρηνικό σινεφίλ ή λίγο απ' όλα;

Οχι και τέτοια μηχανήματα για σκληροπυρηνικό σινεφίλ (κόκκος, ασπρόμαυρα, κάμερες δεμένες στο πόδι και πάει λέγοντας). Χάνει η ταινία την γεύση της.

Από την άλλη ότι ταινία ψηφίσουμε θα μας τη βάλει.  ;D

Όπως τότε που μαζεύαμε λεφτά για τις εκδρομές με προβολές και συναυλίες σε κινηματογράφους.

ΟΧΙ ΑΛΛΟ EASY RIDER ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ...

Η προσωπική μου ταινιοθήκη έχει πάρα πολλές ταινίες γιά κάθε γούστο.....

Αν με ρωτάς προσωπικά για τις προτιμήσεις μου,θα επιλέξω ταινία οποιουδήποτε στύλ αρκεί σε αυτό να είναι με τα κριτήριά μου, τουλάχιστον καλή....δεν έχω ιδιαίτερα κολήματα σε ύφος ταινιών...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου