nikos17m Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 εχω prepaid αλλα αυτο που κολαει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skantzos Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2009 ok νόμιζα ότι θελεις να πληρώσεις με έμβασμα. Αν πας στη σελίδα της πληρωμής, πρέπει να σου πει τι πληρώνεις εκείνη την ώρα σε ευρω. Λογικά τίποτα παραπάνω από το άθροισμα, και από 299 και πάνω τζάμπα αποστολή. "[...] the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σε Ευρώ πληρώνεις κανονικά (έκανα παραγγελία λιγες μέρες πριν). Αυτό που σου λέει το dv247 είναι ότι οι τιμές σε Ευρώ που αναγράφονται δίπλα από κάθε προιόν ίσως είναι λίγο διαφορετικές από αυτές που θα πληρώσεις τελικά. Αυτό εξαρτάται από την τράπεζα στην οποία έχεις βγάλει την κάρτα (αλλάζει δηλαδή λίγο η ισοτιμία μεταξύ Ευρώ-Λίρας, αλλά η διαφορά είναι ανεπαίσθητη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos17m Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2009 οκ αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω φιλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Για να μην ανοίγω άλλο θέμα το έβαλα εδώ. Θα κάνω παραγγελία απο dv247 και έτσι είπα να φτιάξω ένα λογαρισμό και να κάνω ένα δοκιμαστικό. Επέλεξα ένα προϊόν που κάνει 240€ (όχι λίρες) και πήγα στο καλάθι των αγορών, εκεί είδα οτι δεν χρεώνουν μεταφορικά, είναι όντως έτσι ή θα μου τα χρεώσουν χωρίς να φαίνετε εκεί? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
preacher Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Θα σου τα χρεωσουν πιο μετα.Και σε μενα ετσι εγινε, στην αρχη δεν εδειχνε τπτ και μετα που προχωρουσα στη διαδικασια της πληρωμης μου τα εβαλε (18ευρω ειναι και αν κανεις παραγγελια πανω απο 300 ειναι δωρεαν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2010 Δηλαδή θα φανεί στο checkout. Απλά μου φάνηκε περίεργο που στο basket έλεγε Shipping cost 0. ΟΚ σ'ευχαριστώ. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Καθως χαζευα στην εν λογω σελιδα ειδα οτι παιζουν προβληματα με την αποστολη καποιων προιοντων εξαιτιας της χειροτερης κακοκαιριας που ταλαιπωρει την μεγαλη βρετανια τα τελευταια χρονια οποτε μαλλον θα υπαρχουν καθυστερησεις.Προφανως και δεν κανω ως αντι-διαφημιση ουτε προσπαθω να τρομαξω κανεναν απλα το παραθετω ως ενημερωτικη πληροφορια και μονο και μαλιστα το οτι το ανεφερουν σε περιοπτη θεση στην σελιδα τους δειχνει δειγμα επαγγελματισμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Αρκετά Αγγλικά e-shops έχουν μια ειδοποίηση στην αρχική σελίδα για πιθανές καθυστερήσεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Little Rock n Roller Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2010 οντως. σε ολα τα βρετανικα σαιτ το λεει και στο amazon. co. uk edit με προλαβε tube tube tube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση