_fantom_ Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2004 Γεια χαρά, ¶λλοι κάνουν συλλογή γραμματοσήμων, άλλοι με πεταλούδες... Εγώ ψάχνω τυποποιημένες φράσεις από δελτία ειδήσεων και ρεπορτάζ. Αναφέρομαι σε φράσεις όπως είναι οι εξής: ------------------- ¶μορφη μάζα σιδηρικών... : Αυτοκινητιστικό Ατύχημα Πύρινη λαίλαπα... : Σε πυρκαγιά ------------------- Ή και σε πιο σύνθετες όπως π.χ.... ------------------- Tα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν τις έρευνές τους (κάτω από αντίξοες συνθήκες) : Έρευνα για επιζώντες Σε Χ νεκρούς και περισσότερους από Ψ τραυματίες ανέρχεται ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός... : Για φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές επιθέσεις και γενικότερα... όταν υπάρχουν πολλά θύματα ------------------- Σίγουρα, όλο και κάποια παρόμοια φράση θα σας έρχεται στο μυαλό, οπότε αν θέλετε βοηθείστε να τελειοποιηθεί η συλλογή μου. Το μήνυμα αυτό, το έχω δημοσιεύσει σε περισσότερα από δεκαπέντε forums. Όταν συγκεντρωθεί ικανοποιητικός αριθμός φράσεων, θα τις επεξεργαστώ κατάλληλα και θα σας παρουσιάσω ως αποτέλεσμα... μια έκπληξη! Αξίζει τον κόπο, να συμμετέχετε όλοι! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Μετά τιμής, _fantom_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2004 Σόμπολος: α) Τραγικη κατάλιηξη είχε... β) Ο χάρος όμως είχε άλλη γνώμη! www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2004 Το πιο απίστευτο είναι αυτό που λένε οι περισσότεροι τηλεπαρουσιαστές στά δελτ.ειδ. "επαναλαμβάνουμε ΞΑΝΑ ..."!! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Terumi Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2004 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2004 Κατέρευσε σαν χάρτινος πύργος για κτήρια που καταρέουν (Einsturzende Neubauten). Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλλαν για τους σούπερμαν πυροσβέστες Τον/την αγαπώ πολύ λένε οι μαιντανοί συνεχώς για τούς συν μαιντανούς τους. Ειμαστε καλά φιλαράκια Περνάμε πολύ καλά επίσης ατάκες μαιντανών. Δεν το πιστεύω ούτε και εγώ. Το ρόζ ... ούτε να γαμήσουμε δεν μπορούμε. Αυτά τα ολίγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου -Παραναλωμα του πυρος -Σε κλιμα κατανυξης -στο κοκκινο ο υδραργυρος -Ξεχυθηκαν στις παραλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου Θα γινόντουσαν πολύ ωραίο τραγούδι όλες αυτές πι φράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση