mind_victim Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 και φυσικά δεν φταίνει οι υπάλληλοι, ότι μπορούν κάνουν και αυτοί, τρέχουν και δεν πληρώνονται, άτιμη κοινωνία. Εννοείται πως δεν τα βάζω με τους υπαλλήλους. Μια χαρά μου συμπεριφέρονται κάθε φορά, αλλά δεν έχουν τον χρόνο να στέκονται στην όποια απορία μικρολεπτομέριας έχει ο καθένας. Όπου κολλήσεις με τις κατασκευές εδώ είμαστε πάντως. Να είσαι καλά... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Χαχα δεν εχεις και αδικο... μερικες φορες γινεται χαμος... και αν αρχισεις να ρωτας τι πυκνωτη να παρω ηλεκτρολυτικο ή ΜΚΤ και ποιος ειναι καλυτερος, φυσιολογικο ειναι να σε κοιταξει ο υπαλληλος περιεργα... χωρις παρεξηγηση ετσι? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Στην Αθήνα (που υποθέτω ότι βρίσκεσαι) δεν υπάρχουν άλλα μαγαζιά ηλεκτρονικών, πιο συνοικιακά και μικρά; Πρέπει να πας οπωσδήποτε σε αυτό/ά στο κέντρο όπου εννοείται θα γίνεται χαμός; Βρες κάποιο μικρό συνοικιακό μαγαζί που σε βολεύει από άποψη απόστασης, τιμών και εξυπηρέτησης και stick to it. Μετά από λίγο καιρό θα σε έχει μάθει και ο μαγαζάτορας (κι εσύ αυτόν) και θα έχεις πολύ καλύτερη επικοινωνία όσον αφορά πληροφορίες και λεπτομέρειες - για να μην σου πω και καλύτερες τιμές. ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Ψάχνω κανένα μαγαζί προς Ζωγράφου/ Γουδί αλλά ένα που ξέρω έτυχε χτες που πήγα από εκεί να λείπει ο υπάλληλος και να αργεί να επιστρέψει, οπότε δε ξέρω και για την ποικιλία του. Τελικά προτίμησα σαν 1η αγορά απο banzai γιατί μπόρεσα να τα περιεργαστώ πιο εύκολα, δεδομένου ότι δε ξέρω αρκετά ώστε να εξηγήσω ή να συνεννοηθώ σίγουρα. Αναμονή σε καμιά βδομάδα με θέμα χελπ τι να τα κάνω όλα αυτά στο noiz od ;p Μπορεί γενικά να εξυπηρετούσε να γράφει ο καθένας για κανένα μαγαζάκι σε διάφορες περιοχές για οποιονδήποτε μπορεί να θελήσει να ψάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Babtua Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2009 Για Αθήνα δεν ξέρω, αν θες Θεσσαλονίκη ευχαρίστως... ;) Αρβύλες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mind_victim Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Μπορούμε κάπως με το πολύμετρο να δούμε εαν μια κόλληση που έχουμε κάνει σε δυο στοιχεία αν έχει πετύχει (να δούμε αν έχουν βραχυκυκλώσει?)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Βαλε το πολυμετρο στο "μπιπ" ή στα Ωμ και δες αν στα δυο σημεια κανει μπιπ ή μετραει 0Ω.... προσοχη αλλα το πολυμετρο μια ψυχρη κολληση θα την δειξει οκ... Ψάχνω κανένα μαγαζί προς Ζωγράφου/ Γουδί αλλά ένα που ξέρω έτυχε χτες που πήγα από εκεί να λείπει ο υπάλληλος και να αργεί να επιστρέψει.... Στην Ουλωφ Παλμε πηγες?! Διπλα μενω... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mind_victim Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 προσοχη αλλα το πολυμετρο μια ψυχρη κολληση θα την δειξει οκ... Σωθήκαμε... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jkstigma Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 θελω να φτιαξω εναν ποδοδιακοπτη για τον orange Να επιλεγει reverb on off kai channel clean/dirty Mπορει καποιος να βοηθησει με σχέδιο??? inhttps://www.youtube.com/user/jkstigma/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2009 Ναι... αλλα πρεπει να μας πεις για ποιον Orange! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις