Προς το περιεχόμενο

Porcupine Tree - The Incident

SpyrosCh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...μόλις σήμερα το πήρα. Η αρχική μου εντύπωση είναι ότι πρόκειται περί ενός δίσκου που θέλει συνήθεια (it grows on you που λένε και από 'κει)..Ενδιαφέρουσα θεματολογία, ενδιαφέροντες στίχοι εκτός από ένα - δυο ατοπήματα και πάρα πολύ καλό artwork για ακόμα μια φορά. Εσείς τι λέτε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αρκετά καλό, και "δύσκολο" στο άκουσμα και την κατανόησή του. Βοηθάει αν έχετε διαβάσει λίγο την θεματολογία του δίσκου, πως πήρε το όνομά του.. Το επόμενο είναι από τα καλύτερα νομίζω.

http://www.last.fm/music/Porcupine+Tree/_/Drawing+The+Line

όπως και το Black Dahlia, γραμμένο από τον αγαπητό Richard Richard Barbieri (πλήκτρα).

Βέβαια δεν το άκουσα πολύ, ο αδερφός μου μού το ζήτησε αμέσως πίσω λόγω αφοσίωσης, καταλαβαίνετε..

http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ... Θέλει το χρόνο του και κουραφέξαλα μάγκες... Το΄χω αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ άλμπουμ για porcupine tree, μέτριο και βαρετό με πεταμένες ιδέες από δω κι από κει, όπως και το προσωπικό του wilson άλλωστε... Κρίμα για τέτοια μπάντα και έναν τόσο προοδευτικό και ολοκληρωμένο μουσικό... Και τα clopyrights από το dogs των pink floyd και το red των king crimson γελοιοποιούν το συνθετικό ταλέντο του steven και κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη για τους οπαδούς τους ένας από τους οποίους είμαι κι εγώ από το 1996... Ας ξανακούσω signify, deadwing και in absentia να ηρεμήσω... BAD INCIDENT 2009!

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω..

όπως και το προσωπικό του wilson άλλωστε

??? ???

Και τα clopyrights από το dogs των pink floyd

Που?

Θα μεταναστευσω για να τους δω λαιβ,μην μου λετε τετοια και με αγχωνετε..

Υ.Γ (δεν το ακουσα ακομα το καινουργιο)

Μπάτε να γιομίσω..

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω..

??? ???

Που?

Εννοείται ότι έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνήσεις φίλε Spyrosch αλλά μιλάμε για τον steven wilson και οι απαιτήσεις φτάνουν ως τον ουρανό... Επιμένω ότι τόσο βαρετό wilson δεν έχω ξανακούσει και το μόνο που ελπίζω είναι μετά το 2009 να μην ακολουθήσει αυτό το συνθετικό δρόμο... Όσο για τις αντιγραφές δε θα σου πω που βρίσκονται κάτσε κι άκου ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το δίσκο... Αν όμως και πάλι δε το βρεις θα στο πω... Φαντάζομαι το red να το βρήκες με την πρώτη...

Θα μεταναστευσω για να τους δω λαιβ,μην μου λετε τετοια και με αγχωνετε..

Υ.Γ (δεν το ακουσα ακομα το καινουργιο)

Χαλάρωσε φίλε μου live θα είναι όπως πάντα καταπληκτικοί και δεν πρόκειται να παίξουν μόνο τα καινούρια...

Πωωωωω...μάτι βγάζει το Time Flies*...

Εγώ περίμενα ν'ακούσω "You gotta be crazy..." ;D

Εαν και εφόσον το ακούσω συνολικά, τα ξαναλέμε.

*Συμπαθητικό εντούτοις...

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου