Προς το περιεχόμενο

Μια δημοσκόπιση για το gear (εκτός από κιθάρες)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ειναι σωστο!!! ενσταση!!! εγω χρησιμοποιω πολλα μαζι...

preamp-power amp-καμπινες, πεταλια, rack effe, switcher, floor multiefffect/midi controller...

θελω μια κατηγορια δικια μου...

Εεεεε... είπαμε! Βάλε τα 3 πιο απαραίτητα!  ;)

Εγώ θα ήθελα σχόλια απ'όσους ψήφισαν PA, Modelling τύπου VG-99 και παρόμοια!

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 60
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ θα ήθελα σχόλια απ'όσους ψήφισαν PA, Modelling τύπου VG-99 και παρόμοια!

vg88 για αρκετα χρονια..τωρα παιζω με πεταλια και λαμπατο ενισχυτη και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.(αν και τα 2 τελευταια χρονια ειμαι λιγο εκτος δρασης)

παρολα αυτα δε παιρνω αποφαση να το πουλησω αν και μου το ζητανε μεχρι και 800 ευρω!! :o

μεγαλη ευκολια σε εγγραφες στο σπιτι και ολα τα εξτρα καλουδια(ακουστικες,synth,απιστευτο whammy,harmonizer,modelling ενισχυτων πολυ πειστικο...)φοβαμαι πως θα μου λειψουν αν το αποχωριστω :-\

• Administrator

Δεν καταλαβα γιατι υπάρχει ο περιορισμός στις 3 επιλογές. Ετσι δεν είναι σωστό το αποτέλεσμα.

Εγώ πχ χρησιμοποιώ 5. Γιατι θα έπρεπε να διαλέξω τα 3; Μπορώ να αλλάξω το poll και να δέχεται παραπάνω επιλογές αλλά θα είναι λάθος πλέον αφού εχουν ψηφίσει ήδη αρκετοί.

Live and let Live.

Δεν καταλαβα γιατι υπάρχει ο περιορισμός στις 3 επιλογές. Ετσι δεν είναι σωστό το αποτέλεσμα.

Εγώ πχ χρησιμοποιώ 5. Γιατι θα έπρεπε να διαλέξω τα 3; Μπορώ να αλλάξω το poll και να δέχεται παραπάνω επιλογές αλλά θα είναι λάθος πλέον αφού εχουν ψηφίσει ήδη αρκετοί.

O περιορισμός έχει το νόημα των βασικών επιλογών που έχει κάνει κάποιος, και χρησιμοποιεί καθημερινά.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί, για παράδειγμα, εξίσου solid state και tube ενισχυτές, συνδιασμό πεταλιών και rack, καθώς και software, και όλα αυτά είναι εξίσου σημαντικά στην μουσική του καθημερινότητα, τότε έχεις δίκιο. Θεώρησα πάντως ότι αυτή θα είναι μια μικρή μειοψηφία.

Αν γίνεται να αλλάξει ο περιορισμός, μήπως θα μπορούσε να συνδιαστεί με την επιλογή "αλλαγής ψήφου", για όσους επιθυμούν να προσθέσουν κάτι?  ;) Ή δεν καλύπτεται από το software του forum?

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Administrator

ΟΚ. Τωρα έχουμε μέχρι 11 επιλογές και αν καποιος έχει ψηφίσει ήδη και θέλει να προσθέσει κάτι... μπορεί.

Live and let Live.

πεταλάκια-λαμπάτος εγώ :)

αν και δε ξέρω για πόσο ακόμα, έχω ψηθεί γενικότερα με το πρόσφατο θέμα πεταλακια vs πεταλιερες, ήδη φρόντισα να δανειστώ μια ακατονόμαστη φίλου για δοκιμές ;D

a classic player now...

Στο μαγαζί (λαϊκό πρόγραμμα) πεταλιέρα (boss gt10) και pa στο σπίτι πεταλιέρα και λαμπάτο ή pc με τα αυτοενισχυόμενα μόνιτορ όταν βαριέμαι να συνδέω ενισχυτές κτλ. Ψήφισα ως βασικά πεταλιέρα, λαμπάτο και pa αφού τις περισσότερες ώρες έτσι παίζω.

2-3 αναλογικά πετάλια drive,1 wha και το TC Nova System για κανα overdrive και εννοειτε για τα υπόλοιπα(ίσως κρατήσω το παλιο μου chorus ως extra) σε Peavey classic 30.Στα πετάλια έχω το satchurator της vox που απλά δεν το αλλάζω με τίποτα.

never compromise tone for features....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου