The Genius Loci Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Θα είχα πολλά να πω για τους... λεβέντες Κρητικούς, αλλά δεν θέλω να στεναχωρήσω τους φίλους που έχω από εκεί (στο φόρουμ και γενικότερα). ::) ::) ::) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τωρα που το ξανασκεφτομαι, περισσοτερο λυπαμαι αυτον παρα τον σκυλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tsirobill Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 κρεμασμα στο Συνταγμα απ'τα ομπαλα... >:( " Όταν θα'στε ευτυχισμένοι... " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τι είναι αυτό το μαλ@^#*νο @ρχι@@^* του κερατά , δεν μπορεί να του κάνει κάποιος μήνυση? Αν τον πιάσει τώρα κάποιος και τον κάνει σαν τον Σποκ, τι θα λέει μετά? Κοίτα τι μου έκαναν οι εγκληματίες? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση