marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Οπως ειχες γραψει και σε αλλο θεμα ''οταν μια κιθαρα κανει 150 ευρω γιατι να μην εχεις 10? Ενα παντελονι εχεις?'' ;) Χαίρομαι που με παρακολουθείς και θυμάσαι όσα γράφω, αλλά...για το καλό σου, δεν χρειάζεται να τα παίρνεις πάντα στα σοβαρά... Εάν πάρεις 10 κιθάρες των 150 ευρώ (δηλ 1500), θα έχεις 10 καυσόξυλα και θα χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μια πολύ καλή (gibson ας πούμε). Όταν μεγαλώσεις, έτσι θα σκέφτεσαι και όχι όπως ο Evris που δεν θα μεγαλώσει ποτέ. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 πριν λίγο πήρα απάντηση για την cherry burst, που φαίνεται διαθέσιμη μόνο ως πακέτο με ενισχυτή και όχι ως σκέτη κιθάρα: That is strange it is not listed with the other guitar only guitars, thanks for bringing it to my attention. Yes i have a way to accomidate you. If you would just purchase another colour of guitar, for example bumblebee bullseye (it being first), and continue to payment there should be a box where you can leave comments to the seller, ie me. If you would just like to write something like "Looking cherry burst guitar NOT bumblebee bullseye as it is not listed in guitars only section. After speaking with Marc in emails he said this is fine." Something like that would be grand and it means you shall be able to get the colour you want. Hope this sounds alright? Any problems don't hesitate to email back. κανονίστε να τις πάρετε όλες τις cherry και να μη μείνει καμιά για μένα >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Χαίρομαι που με παρακολουθείς και θυμάσαι όσα γράφω, αλλά...για το καλό σου, δεν χρειάζεται να τα παίρνεις πάντα στα σοβαρά... Εάν πάρεις 10 κιθάρες των 150 ευρώ (δηλ 1500), θα έχεις 10 καυσόξυλα και θα χάσεις την ευκαιρία να πάρεις μια πολύ καλή (gibson ας πούμε). Όταν μεγαλώσεις, έτσι θα σκέφτεσαι και όχι όπως ο Evris που δεν θα μεγαλώσει ποτέ. Σαφως και δεν σοβαρολογω marathon, αυτη τη στιγμη με μια κιθαρα (την Bach) και δυο μπασα (squier, εκ των οποιων το ενα το χαλασα) ειμαι (εμεινα). Δεν θεωρω λογικο ή δικαιολογημενο το να εχεις 10 κιθαρες ταυτοχρονα, αλλα εφοσον η δικια μου γενια εχει την δυνατοτητα μεσα σε 2-3 χρονια πχ να αλλαξει-ανταλλαξει 10 φτηνες κιθαρες και να ερθει σε επαφη με διαφορετικου τυπου οργανα χωρις μεγαλη χασουρα, γιατι να μην το κανει? Αν η ενασχοληση μου με το οργανο ηταν σοβαρη, σιγουρα θα εκανα διαφορετικες επιλογες. Εχει περασει και πολυ καλη κιθαρα απο τα χερια μου (american deluxe strat) αλλα δεν την χαρηκα, πριν 2 εβδομαδες την πουλησα. Για μενα ηταν λαθος αγορα, πολυ all around. Για να περναω την ωρα μου κουτσοπαιζοντας ροκιες απο ταμπλατουρες στο σπιτι μια χαρα ειμαι με τις φτηνες. Ευτυχως μεχρι τωρα δεν εχω 'χασει' πολλα λεφτα απο τις αγορες και τις πωλησεις μου. Οταν και αν αρχισω να ασχολουμαι σοβαρα, αν ειχα παρεα που να ασχολειται και στηναμε μια μπαντουλα για παραδειγμα, τοτε ναι, θα κοιτουσα να παρω ενα σοβαρο εργαλειο που να κανει πιο σωστα την δουλεια του. Μεχρι τοτε ομως θα ξερω και 5 πραματα παραπανω ωστε να κανω καλυτερες επιλογες ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον, εχω και εγω καποια στοιχεια, κουβεντα να γινεται ... για τα μεταφορικα... Γενικως ΔΕΝ στελνουν Ελλαδα. Ειδικως ομως 1 τμχ = 35 ΛΙΡΕΣ. Για 3 τμχ που ρωτησα = 20 ΛΙΡΕΣ το τμχ. (special price και ετσι...) Και οι ιδιοι σημειωνουν οτι ειναι υπερβολικα πολλα αλλα τονιζουν οτι με την φτηνη τιμη της κιθαρας ισως και να θεωρω συμφερον overall το να κανω την παραγγελια. Τους ειπα οτι ακριβως για τον ιδιο λογο δεν το θεωρω καθολου συμφερον και ειπε θα δουν τι μπορουν να κανουν, θα ρωτησουν και αλλες μεταφορικες κλπ και θα ειδοποιησει αν υπαρχει αλλη εναλλακτικη... My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Mα αν βαλεις ενα προιον στο καλαθι, επιλεξεις Ελλαδα και πατησεις update σου βγαζει Available Shipping Methods Advanced Shipper (Greece , Portugal ) £16.95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Mα αν βαλεις ενα προιον στο καλαθι, επιλεξεις Ελλαδα και πατησεις update σου βγαζει Available Shipping Methods Advanced Shipper (Greece , Portugal ) £16.95 Ε γιαυτο σου λεω οτι αυτα τα ΓΕΝΙΚΩΣ, ΕΙΔΙΚΩΣ 30 το ενα, 20 το ενα, τα "σκεψου το", τα "θα σκεφτουν και αυτοι", το "ωχ πως μας ξεφυγε και η cherry ειναι μονο στα bundle", "πατα την κιτρινη, γραψε οτι θες την κοκκινη και ολα καλα" δειχνουν οτι ειναι ολιγον ο,τι ναναι τα πραγματα.... I mean, ακομα και οι Τσεχοι ειχαν συγκεκριμενα τιμολογια, προτιμολογια και εξοδα αποστολης... Α .. μια αλλη πληροφορια, διαθεσιμοτητα σε 6-8 εβδομαδες στα out of stock. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Με μια πρόχειρη ματιά, το συγκεκριμένο site , εάν σας υποχρεώνει να πληρώσετε σε ευρώ, σας κλέβει. Πχ αυτή http://www.1to1music.co.uk/guitars-amp-basses/electric-guitars/bumblebee-bullseye-lp-electric-guitar Έχει 69,95 λίρες και τη δίνει 86,61... Έλα μου που σήμερα (με την ισοτιμία της λίρας) έχει 76,69... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παντα καποια μ***κια θα παιζει ρε γ***το. Δεν μπορουμε να δωσουμε ενα κατοσταρικο να ικανοποιησουμε την περιεργεια μας και να τελειωνει το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Παντα καποια μ***κια θα παιζει ρε γ***το. Δεν μπορουμε να δωσουμε ενα κατοσταρικο να ικανοποιησουμε την περιεργεια μας και να τελειωνει το θεμα. Εύκολα....την αγοράζω για 76,69 και στη πουλάω για 100. Είμαστε οκ? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εύκολα....την αγοράζω για 76,69 και στη πουλάω για 100. Είμαστε οκ? ;D ;D I'd like to see you tryin' (με φωνη clint eastwood) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση