bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 +69 TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ Child of story, εχεις πολυ γρηγορα δαχτυλα, shredαρεις καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 TO ΠΟΣΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛ ΝΙΩΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΜΙΑ BACH EXPLORER, ΕΝΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΣΠΑΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΑΡΒΥΛΕΣ ΜΕ ΚΑΡΦΙΑ Child of story, εχεις πολυ γρηγορα δαχτυλα, shredαρεις καθολου? Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer? ;D ;D ;D Εγω δηλαδη που εχω την κιθαρα πρεπει να παραγγειλω και τα υπολοιπα (μποτες, σπηρουνια, καρφια, ταβανοπροκες)? κι ας μην μ αρεσουν? Πανε μαζι? :o :o :o Αυτω υνε? Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι ρε φιλος? Τι κακο εχουν οι Bach Xplorer? ;D ;D ;D H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπρο φανελακι με ανοιχτο κοκκινο καρο πουκαμισο και σταχυ στο στομα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 H δικια σου ειναι πιο western μοντελο, καουμπόικες μποτες και καπελο, ασπρο φανελακι με ανοιχτο κοκκινο καρο πουκαμισο και σταχυ στο στομα ;D Α, την σωστη πηρα δηλαδη.. Ετσι μπραβο γιατι μου κοψες τη χολη :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 +69 γιατί εσείς το ζητήσατε. visit-x.net/rammstein/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ταιλοικά αφτώ που μου άιμοιναι αιμαίνα απώ τω ώλω θαίμα ήνε τω ώτει οίσται ώλει ανωρθώγραφει... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σιχαίνομαι τον Μπουσκάλια τόσο πολύ που η αδυναμία έκφρασης του απέραντου μίσους προς αυτόν με κάνει να θέλω να αποχωρήσω. Βέβαια τα βιβλία του έχουν και καλές στιγμές................. ανάφλεξης στο τζάκι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 στασου, μην φευγεις.... θα χαρεις να μαθεις πως αυτοκτονησε... η τουλαχιστον ετσι ειχα διαβασει καπου. τωρα βαριεμαι να το τσεκαρω...!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Καρδιά. Δεν ήξερα ότι αν πεταγόμουν μπροστά του βραδιάτικα στο κατασκότεινο σπίτι του ντυμένος καλλικάντζαρος θα τον πείραζε. Λάθος μου. Θεός σχωρές τον. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σιχαίνομαι τον Μπουσκάλια τόσο πολύ που η αδυναμία έκφρασης του απέραντου μίσους προς αυτόν με κάνει να θέλω να αποχωρήσω. Βέβαια τα βιβλία του έχουν και καλές στιγμές................. ανάφλεξης στο τζάκι. Εχω αναλωσει σιγουρα πανω απο 10 μερες της ζωης μου εξηγωντας ξανα και ξανα σε κοπελες γιατι αηδιαζω με τον Μπουσκαλια με ολη τη δυναμη της ψυχης μου. Με Σταλινικη επιμονη. Δεν αφηνω ουτε μιση ιντσα περιθωριο για υπαναχωρηση και συμβιβασμο. Δε μου μιλανε γυναικες σε δουλεια εξαιτιας αυτης της συζητησης, επειδη εχει κυκλοφορησει η φημη οτι εχω σπρωξει μια που της αρεσε ο Μπουσκαλια απο τις σκαλες. Μου εχουν κοψει τεχνικα αρθρα σε περιοδικα γιατι οποιο και να ηταν το θεμα δεν μπορουσα να αντισταθω σε μια καλη αναφορα στον Μπουσκαλια. Στο Παν/μιο δεν ειχα καταφερει να εχω καμια σχεση για τα 17 χρονια που μου πηρε να το τελειωσω, γιατι ουδεποτε νερωσα το κρασι μου και παντα δηλωνα την περιφρονηση μου για αυτον οταν δηθεν συναντουσα πρωτοετηνες για να μου δινουν δηθεν σημειωσεις απο μαθηματα που χρωστουσα. Αν δω ακομα και τωρα αγνωστη γυναικα (χωρις να συνοδευεται απο καποιον που να φαινεται δυνατος) να κραταει βιβλιο Μπουσκαλια στη μεση του δρομου, γινομαι επιθετικος, μουγκριζω, της πεταω χαλικια η νεροβομβες και τρεχω μακρια. Audiokosta i salute you. (τωρα ειδα και αυτο που λεει ο bigalejandro. Αν ισχυει κριμα ο ανθρωπος -και αυτο στα σοβαρα- ) My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση