dr.peters Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 απο το wiki ''Buscaglia died of a heart attack on 12 June 1998[1] at his home in Glenbrook, Nevada, near Lake Tahoe. He was 74'' παραπληροφορηση απο μια τρελη οταν διαβαζα το ''λεωφορειο επτα για τον παραδεισο'' πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 απο το wiki ''Buscaglia died of a heart attack on 12 June 1998[1] at his home in Glenbrook, Nevada, near Lake Tahoe. He was 74'' παραπληροφορηση απο μια τρελη οταν διαβαζα το ''λεωφορειο επτα για τον παραδεισο'' Το 7 μαλλον θα χρησιμοποιησε ο ιδιος οντως. Απο οτι ξερω (googling) το 9 ηταν το βιβλιο. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 ε για 2 θα τα χαλασουμε? μπορει πραγματι να ηταν εννια. ημουν μικρος και αμαθος τοτε. δεν θυμαμαι!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 περίεργο αλλά και εγώ είχα ακούσει οτι αυτοκτόνησε, και μετα ειδα και εγώ στο γουικι οτι πεθανε απο καρδια... ??? ??? ??? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 ουρμπαν λεντζεντ φιλε... μας δουλεψαν.... :D :D :D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα ο τυπος ειναι χειροτερος και απο τον Paulo Coelho...... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 ΥΠΟΦΕΡΟ δν τν παλεβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλα ο τυπος ειναι χειροτερος και απο τον Paulo Coelho...... Θέλω να δουλέψω στο μόντελιγκ, γνωρίζω Αγγλικά και Εγγλέζικα, σπουδάζω Διοίκηση Διοικητών Επιχειρήσεων, το όνειρό μου να σώσω όλον τον κόσμο από την πείνα αλλά όχι από τη δίαιτα και το βιβλιο που διάβασα το τελευταίο καιρό είναι ο Αλχημιστής. Πολύ βαθύ βιβλίο. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά τα λέει ο Λέο, αλλά που να τον καταλάβετε εσείς οι δεινόσαυροι της αστικής τάξης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητέ Ερωτευμένε Προλετάριε καλημέρα. Οταν αποφασίσεις να κρεμάσεις τους αστούς από τα άντερά τους, παρακαλώ προτίμησε εμένα γιατί το γ@..μένο όλο φουσκώνει τώρα τελευταία και μου τη σπάει. Που λεφτά για γιατρούς τώρα όταν υπάρχουν τόσοι καλοθελητές επαναστάτες γύρω μας. Ευχαριστώ Βολεμένο Δεινοσαυράκι Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση