dr.peters Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 παλι καλα. θα μπορουσε να ειναι χειροτερα. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 +200 αεροπορικά να πας +50 αν μείνεις και σε ενα χοστελ 2 μέρες. (Προϋπόθεση, θα φας μόνο ψωμάκι τοστ, ζαμπον τυρί και νερό 2 μέρες +10ευρώ σύνολο) +10-15ε οποιαδήποτε μετακίνηση με λεωφορεία από προς αεροδρόμια και μέσα στην πόλη ::) Ίσως να μου έβγαινε πιο φθηνά από το να κατέβω 2 μέρες στην Αθήνα. Τι ίσως μόνο τα διόδια να βάλεις πλέον μιλάμε για σίγουρα! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Άστο μην τ' αγγίζεις αυτό... Οποιοδήποτε αεροπορικό εισιτήριο εσωτερικού κοστίζει περισσότερο από οποιοδήποτε εξωτερικού >:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Eνταξει οι U2 ερχονται στην ξεχασμενη (και) απο το Θεο χωρα οποτε ας μη διαμαρτυρομαστε για τα τυχον 60-80€. Προσωπικα και 100€ ευχαριστως τα εδινα, εχοντας δει τους u2 στο παρελθον και γνωριζοντας οτι τα αξιζουν 100%. Ευελπιστω μηπως ζηλεψουν τωρα και οι RHCP. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ευελπιστω μηπως ζηλεψουν τωρα και οι RHCP. Εγώ πάω στοίχημα πως ΑΝ βγάλουν ξανά δίσκο, και ξεκινήσουν τουρ θα περάσουν κ από δω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 ακουσα κατι τετοιο το καλοκαιρι, αλλα τελικα αποδειχτει φουμαρο... πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ε καλά αυτό το ακούμε ΚΑΘΕ χρόνο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Ε καλά αυτό το ακούμε ΚΑΘΕ χρόνο 8) Μπα όχι να λέμε την αλήθεια κάθε χρόνο άκουγα για τους AC/DC. Για Peppers άκουσα εγώ προσωπικά να βγαίνει φήμη μια φορά πριν 4-5 χρόνια νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Προσωπικα ξερω ειδη απο τωρα οτι δυστυχως U2 δεν θα μπορεσω να παω!!!! :'( Ειμαι φοιτητης και τοτε εχουμε εξεταστικη.... Αλλα ομως για RCHP ψηνομαι τρελα και θελω πολυ αν ερθουν...κανα ΜΑΙΟ αν ειναι δυνατον και να δειτε οτι ο ΟΑΚΑ θα γεμισει!! Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 κανα ΜΑΙΟ αν ειναι δυνατον και να δειτε οτι ο ΟΑΚΑ θα γεμισει!! Έγινε θα προωθήσω την προτίμησή σου να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση