Wild_Rose Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 τέλεια νέα, θα προσπαθήσω να είμαι εκεί! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ λέω να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε του μπόνου ένα σοβαρό οτοτιούν γιατί θα μας πάρει πάλι τ' αυτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=4537910 λεει και τις τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
riotshield Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 είδα μερικά πρόσφατα setlist και το POP απουσιάζει παντελώς. κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτή τη συναυλία την περίμενα πως και πως. Το 97 (Σαλόνικα) ήμουν μέσα και ήταν πραγματικά κορυφαία συναυλία Είμαι σίγουρος πως τον επόμενο Σεπτέμβρη θα ξαναπάθω μεγάλη πλάκα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε αφηστε τους αυτους ρε, οι Peppers ποτε θα ερθουν ρε, τον FRUSCIANTE τον ΜΕΓΑ ποτε θα δουμε ρε, ξυπνατε ρεεεεεεεε... ;D ;D ;D -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Εντωμεταξυ τα παραπανω τα εγραψα χωρις να εχω διαβασει το θεμα... και δω οτι υπαρχουν και αλλοι "πεινασμενοι" για Peppers! :'( :'( :'( ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΡΦΙΑ !!! ( :'() -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 είδα μερικά πρόσφατα setlist και το POP απουσιάζει παντελώς. κρίμα... Οταν (αν) διαβάσεις το U2 by U2 θα καταλάβεις γιατί ... ;D Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ε δε μας λες κι εμάς που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το διαβάσουμε; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2009 Εγώ λέω να μαζέψουμε λεφτά να πάρουμε του μπόνου ένα σοβαρό οτοτιούν γιατί θα μας πάρει πάλι τ' αυτιά. Δεν ξέρω για οτοτιούν, πάντως οι κιθάρες του Edge πρέπει να είχαν πάθει οτοΝΤΙΤΙΟΥΝ! Σε κάθε τραγούδι του φέρνανε του κακομοίρη και μια καινούργια, η οποία με τη σειρά της πάλι μαύρο χάλι ακουγόταν! Μαζί ήμασταν, μη μου πεις ότι δεν τα είδες! Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση