johnakos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 'Εχω μια Boss GT-8 και θελω να τη συνδεσω με το pc. Δεν εχω ιδέα πως να το κάνω και δεν έχω το παραμικρό καλώδιο.... 'Εχει κανεις να προτείνει κάτι? john frusciante is my hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 απο το "out" της πεταλιερας στο "in" της καρτας ηχου σου με καλωδιο κανονικο κιθαρας. Τοσο δυσκολο :) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnakos Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μονο που το in του pc θελει mini jack.... αυτο πως το λυνεις? (καλα ξέρω οτι η ασχετοσυνη μου δεν εχει ορια αλλα please help.....) john frusciante is my hero Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vagelis^ Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 αγόρασε ένα αντάπτορα από jack σε mini jack.. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 'Εχω μια Boss GT-8 και θελω να τη συνδεσω με το pc. Δεν εχω ιδέα πως να το κάνω και δεν έχω το παραμικρό καλώδιο.... 'Εχει κανεις να προτείνει κάτι? εχω και εγω το black box...εαν πραγματικα θες να βγαλεις τον καλητερο ηχο απο αυτη τη πεταλιερα μεσο pc...θεωρω μονοδρομο S/PDIF... BEBAIA...αυτο προυποθετει καρτα ηχου κτλ...αλλα η διαφορα μεταξι...αναλογικου καρφι καρφι...και s/pdif...ειναι η διαφορα που εχει ο ουρανος απο την γη...(και δεν υπερβαλω)... www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση