Προς το περιεχόμενο

Ηχεια-Ρευμα-Συνδεσμολογια για Rack

Christos.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω οτι βρηκα αυτο που ψαχνω,συνδυαζει τα καλουδια και των 2 και ακουει στο ονομα : Furman P-1800 PF R

Απλα εχει 9 total inputs και δεν ξερω ποσο κοστιζει Ελλαδα ή Ευρωπη γενικα.

Παντως στο Αμερικα κανει $499 --> http://accessories.musiciansfriend.com/product/Furman-P1800-PF-R-Power-Conditoner-Surge-Suppressor?sku=476150

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Πριν αγορασεις οτιδηποτε τσεκαρε ποσες συσκευες θα βαλεις και ποσα Αμπερ θελει η καθε μια. Θα το δεις πισω εκει που μπαινει η πριζα πχ 220V / 500mA ή στο manual, για να δουμε το συνολικο ρευμα.

Αν το συνολικο ρευμα ειναι αρκετα λιγοτερο απο το ρευμα που θα περνα απο το Conditioner που τελικα θα παρεις, ισως να μην χρειαστει το Power Factor.

Ενα μικρο διαλλειμα : εδω θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω τοσο στον Μaze,οσο και στα υπολοιπα παιδια,γιατι πραγματικα, μεσω αυτης της συζητησης καταλαβαινω και εμπλουτιζω την γνωση μου γυρω απο πραγματα που δεν γνωριζα και που ειναι ζωτικης σημασιας τοσο για το συστημα που φτιαχνω,οσο και για την τσεπη μου.

Γι'αυτο υπαρχουν τα forum.... δεν μπορεις να φανταστεις ποσα πραγματα εχω μαθει και μαθαινω, μεσα απο forum και για την δουλεια μου και γενικα για ολα τα χομπι μου. Απο τοτε που αρχισα να παιρνω υπερ-πολυτιμες πληροφοριες απο ολα τα ακρα της γης, προσπαθω να μοιραζω οσο μπορω τις γνωσεις μου! :)

Δες και αυτό εδώ:

PB15PRO-web.jpg

http://www.samsontech.com/products/productpage.cfm?prodID=1922&brandID=2

Το έχουν εδώ στη Ρόδο 2-3 γνωστοί και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με ότι και να έβαλαν πάνω και να σκεφτείς οτι έχουμε πολύ χοντρό πρόβλημα εδώ με τα ρεύματα, όχι μόνο γειώσεις, αλλά και ουδέτερους, παλιές "πρασινισμένες" εγκαταστάσεις και άλλα τέτοια καλούδια ;D

Electrical:

Number of Outlets

PS15, PB15, PB15Pro 8 switched, 1 unswitched

Max. Current 15 Amp (circuit breaker protected)

Input Voltage (RMS) 0 to 130 Vac continuous

Spike Protection Mode Hot to Neutral, Hot to Ground, and Neutral to Ground

Max. Clamping Voltage (@ 50 A) 340 Vac

Response Time 1 nanosecond

Max. Surge Current 6,000 Amps (8 x 20 _s pulse)

Max. Spike Energy 70 Joules per leg

Noise Attenuation >20 dB, 1.5 MHz to 200 MHz

Power Cord Attached, 14 gauge

LED Light Life (Typical) 100,000 Hours

General:

Dimensions 19 in. (w) x 7.5 (d)x 3.5 (h)

482 mm (w)x 190 (d) x 88 (h)

Weight

PS15 5.0 lbs. • 2. 27 kg

PB15 6.5 lbs. • 2. 95 kg

PB15PRO 7.0 lbs. • 3.18 kg

Specifications are subject to change without notice.

Lyrics: Wasted Time Between Solos!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα

συνδεοντας τη mackie 1202 vlz και το lexicon pcm 70 στο παλιο σπιτι,διαπιστωσα μια ψηλη συχνοτητα,οχι απο τα ηχεια,αλλα απο τα μηχανηματα ...

Την ιδια ακριβως και στα 2...η οθονη του lexicon εβγαλε περιεργα γραμματα αλλα διαβαζοντας το manual,ηταν κατι το φυσιολογικο απο τη στιγμη που υπαρχει θορυβος απο το ρευμα....ευτυχως το εφτιαξα....

Τι λετε?Το FURMAN PL-PLUS E II θα κανει δουλεια για καθαρο ρευμα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Πριν αγορασεις οτιδηποτε τσεκαρε ποσες συσκευες θα βαλεις

Nα κανω μια ερωτηση για το FURMAN :

Aν εχει 10 οutputs το FURMAN και εγω χρειαζομαι 11-12 , μπορω να βαλω σε καποιο απ'τα 1 εως 10 οutputs του FURMAN κατι σαν πολυμπριζο ωστε να χωρεσουν ακομα 1-2 συσκευες παραπανω?

Δηλαδη να επεκτεινω στην ουσια κατα ενα με δυο οutput παραπανω το FURMAN ? ...με την πρυποθεση παντα οτι ειμαι μεσα στο ανεκτο-maximum οριο ρευματος που ''σηκωνει'' γενικα το furman..

Πολυμπριζο θα βαλεις  σιγουρα , διοτι η Furman βγαζει θυληκα ΙΕC  και πρεπει να αλλαξεις  ολα τα φις των αλλων συσκευων  απο σουκο σε αρσενικα IEC (αν βρεις...)

Θα αλλαξεις το φις σε ενα μεγαλο πολυμπριζο (η΄δυο) και ολες οι συσκευες θα πανε εκει

...γηρασκω αει διδασκομενος...

Aν εχει 10 οutputs το FURMAN και εγω χρειαζομαι 11-12 , μπορω να βαλω σε καποιο απ'τα 1 εως 10 οutputs του FURMAN κατι σαν πολυμπριζο ωστε να χωρεσουν ακομα 1-2 συσκευες παραπανω?

Nαι, μπορείς...

Πολυμπριζο θα βαλεις  σιγουρα , διοτι η Furman βγαζει θυληκα ΙΕC  και πρεπει να αλλαξεις  ολα τα φις των αλλων συσκευων  απο σουκο σε αρσενικα IEC (αν βρεις...)

Γιατί να μην βρεί; Δεν χρειάζεται να αλλάξει όλα τα φις... όλα τα καλωδια θα αλλάξει με...

iecm-f.jpg

...και αν κάποια συσκευή δεν έχει θυληκό στο σασί θα φτιάξει ένα απo θυληκό σούκο σε αρσενικό IEC...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου