Προς το περιεχόμενο

DW 9002 vs Pearl Eliminator Demon Drives? hmmm hmmm

Vorryngr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά σε όλους!

Προσφάτως μπήκα στο τριπακι να την ψάξω λίγο με πετάλια. Έχω εδώ και κάποια χρόνια ένα dw 9002 και είναι σκυλί. Πολύ καλό πετάλι με τρελά πολλές ρυθμίσεις. Σκέφτηκα ότι μιάς και είμαι την συνομοταξίας των “ουυ αντικράιστ!” drummers να δώ λιγάκι τι παίζει με direct drive.

Είδα και διάβασα πολλά για τα Demon Drives συγκεκριμένα, φαίνονται πάρα πολύ καλά και πολύ πιο βολικά δεδομένου ότι μπορείς να παίξεις heel-toe πολύ πιο εύκολα λόγω longboard/shortboard μετατροπών, σπάνε σε 2 χωρίς έξτρα εξοπλισμό, κλπ κλπ. Τα είδα λίγο στο DrumStore, έχουν ωραία αίσθηση αλλά όπως καταλαβαίνετε άμα δεν τα βάλεις στο σετ σου και να κάτσεις να μελετήσεις ή δεν κοπανηθείς με την μπάντα, δεν καταλαβαίνεις.

Και ερωτώ, τελικά έχουν να πουν κάτι πάνω από τα DW ή είναι όλα marketing?

Ευχαριστώ!

Σε ποιό καμμάτι είμαστε ρε παιδια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα αργότερα...

σιγορα το daemon ths pearl  ειναι κοριφεο διοτι ειναι μια κοπια του axis.... επισισ ειναι παλλυ διαφιμησμενο και εχει βαλει στοχο να περασει τα axis.... τωρα να σου πω την αληθεια δεν πολλη καταλαβα τι ακριβοσ θεσ να μαθεις.....!!! :-\

Είδα και διάβασα πολλά για τα Demon Drives συγκεκριμένα, φαίνονται πάρα πολύ καλά και πολύ πιο βολικά δεδομένου ότι μπορείς να παίξεις heel-toe πολύ πιο εύκολα λόγω longboard/shortboard

Εαν παιζεις ευκολα heel-toe με demons μαλλον δεν εχεις παιξει με axis longboards

Οσο αφορα τα DW και γενικά ΟΛΑ τα πεταλια θα προτεινα να τα δοκιμασεις σε ενα μαγαζι να βρεις αυτο που σου κανει και μετα να ''διαπιστωσεις'' τι μαρκα ειναι και ποσο κανει....

.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Γειά σου φίλε! Εχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα!

Εχω το 9002 το οποίο είναι super αλλα δέν μπορώ να πώ οτι μ'έχει βολέψει 100%... Σκεφτόμουν να πάρω το sonor το giant step αλλα είναι πολύ ακριβό και πρέπει να έχει ελάχιστες διαφορές με το 9002... Γενικά τα sonor μου αρέσουν περισσότερο απο τα DW στο feel... Επίσης είχα δοκιμάσει ένα Axis και μου άρεσε αρκετά αλλα δέν θα έδινα τόσα λεφτά...  Eκεί που έψαχνα στο internet να δώ τι τιμές παίζουν γενικά, είδα το Demons! Μπορώ να πώ οτι το ερωτέυτηκα με την πρώτη ματιά :o και ενθουσιάστικα με τον τροπο που το παρουσιάζουν!!! Σίγουρα το advertisment της pearl είναι πολύ καλό! Την έκανε την δουλεία του... Είμαι και fan της συγκεκριμένης εταιρίας... Οπότε oπως καταλαβαίνεις ψήθηκα στο καπάκι!

Δυστυχώς όμως δέν το έχω δοκιμάσει ακόμα ??? Ανυπομονώ να πάω να το δοκιμάσω... Αλλα όπως είπες και΄συ άν δέν το βάλεις να παίξεις και να μελετήσεις δέν μπορείς να ξέρεις... Ασε που δέν ξέρουμε ακόμα και το πόσο αξιόπιστο και ανθεκτικό μπορεί να είναι... Γενικά εμένα μου φαίνεται οτι είναι κάτι μεταξύ AXIS και DW...

Εσένα πώς σου φάνηκε? Θα πούλαγες το dw για το demons? Εγώ πάντως πολύ δύσκολα θα αποχωριζόμουν το DW...

• 7 μήνες αργότερα...

ξαναανοιγω το θέμα μιας και πούλησα το DW 9002 και πήρα το Demon Drive...

δε θα μπορέσω να ειμαι πολυ αντικειμενικός μιας και το DW το ειχα 3 χρόνια και το DD το εχω μόλις 1 βδομάδα, σε κανα 4μηνο που θα το εχω ψιλοσκίσει και το DD θα ξαναγραψω πιο ολοκληρομένο review

DW 9002: είναι κατεμέ το καλύτερο chain drive της αγοράς όσον αφορά την αίσθηση και τις ρυθμίσεις του με το εξαιρετικό μειονέκτημα ότι δεν σπάει σε 2 πετάλια κατι το οποίο ειναι απαράδεκτο και μπορω να το χαρακτηρίσω μόνο ως λαμογιά από μεριας της DW τη στιγμή που έδωσα 600€ όταν το πήρα και θέλω σιγά σιγά να το γυρίσω σε δίκασσο...

Demon Drive: δε ξερω αν είναι το καλύτερο direct drive της αγοράς μιας και δεν εχω δοκιμάσει άλλο direct drive. έχω τεστάρει λίγο το Axis το οποίο δε μου εκανε και τόσο. σίγουρα όμως το DD είναι το καλύτερο πετάλι που ειχα ποτε, έχουν περάσει από τα πόδια μου (ως κάτοχος) ένα Asama (απομίμηση Iron Cobra με μονη αλυσίδα - πάρα πολύ καλό για 1ο διπέταλο και για 30.000δρχ πριν 10 χρόνια), Iron Cobra, ενα Stagg, DW 9002 και πλέον το Demon Drive.

είναι το πιο ευκολορύθμιστο πετάλι που είχα ποτέ με πολύ καλή απόκριση, αυτό πάντως με το Z-Link άξονα που λέει η Pearl ότι δηλαδή το latency του slave πεταλιού είναι μηδενικό ΔΕΝ ισχύει 100%, ίσως να μην το εχω ρυθμίσει ακόμα τέλεια. το μοναδικό διπέταλο που δοκίμασα και ήταν όντως zero latency ήταν ενα Axis Longboard Black.

Πώς θα τεστάρετε απλά το θέμα του latency: βαλτε το διπέταλο στην κάσα πατήστε τα 2 πετάλια και αφήστε τα μαζί, αν ο αριστερός κόπανος μετα από λίγο ξεκιναει να χανει επαναφορες σε σε σχεση με τον δεξί τότε υπάρχει latency και κάνοντας αυτό το τεστ στο DD διαπίστωσα ευκολα ότι υπήρχε. Παρόλα αυτά σε αίσθηση είναι identical το slave με το δεξί.

Αν είχε και τη μαγκιά του Axis για e-kit θαταν πένα...

Μην λυπηθείτε τα 600€ που έχει ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ...εγω βέβαια είμουν κωλοφαρδος και το βρήκα μεταχ/νο από ενα τζαζίστα 450€ ο οποίος το είχε στην πένα...σκότωσα το DW για 300€ τσόνταρα άλλα 150€ και το τσίμπησα...

συμπέρασμα DW 9002 vs Pearl Demon Drive εύκολα νικητής σε σύνολο σαν πετάλι είναι το Demon Drive κατά την ταπεινή μου προσωπική εκτίμηση

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Όλα θέλουν το χρόνο τους για να προσαρμοστούν τα πόδια σου, και ειδικά τα Axis......

PS κατέβα για κανά κρασί και φερε και τα μωρά για δοκιμή.....  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου