dr.peters Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 ποσο εχει ρε παιδια αυτη η m13? γιατι δεν μπορω να βρω τιμη...! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 εδω κατα την γνωμη μου εισαι λαθος!!! Γούστα είναι αυτά.Εμένα μου άρεσαν πολύ στο πρώτο-δεύτερο δίσκο που είχαν ενα drive εκει και παίζανε, και η παραγωγή είναι πιο απλή.Τώρα η παραγωγη τους είναι πιο μοντέρνη με πολλά εφφέ και δεν τρελάθηκα.Είμαι λίγο old school σε αυτα :P :P Ον τόπικ πλέον έχω καταλήξει σε ένα μικτό σχήμα.Έχω τα drive μου τα αναλογικά και τα συνδυάζω με ενα nova system το οποίο μου δίνει προγραμματισμό στα εφφέ(κομπρέσσορα,boost,delay χρησιμοποιώ πιο πολύ) και δύο επιπλέον αναλογικά drive,αν και γενικά με τα εφφέ δεν το χω και ιδιαιτερα. Καλές είναι οι πολλές επιλογές αλλά προσωπικά αυτα τα μηχανάκια με τα άπειρα drive,εφφε με κουράζουν και ηχητικά κάτι λείπει για μένα στα drive και ειδικά στις εξομοιώσεις ενισχυτών.Πάντως κάποια λένε όπως η m13 αλλά είναι σε άλλη φάση απο τις κλασσικές πεταλιέρες....απλά θεωρώ χάλι την Gt10. never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 H m13 αυτη τη στιγμη εχει 345 ευρω στο dv247 :) http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε Ιγνάτιε, επειδή θέτεις την οικονομοτεχνική διάσταση: 1) Axe-Fx Ultra : 2100€ 2) Ένας πολύ καλός MIDI controller: ~600€ 3) Δύο καλά expression pedals: ~300€ 4) (προαιρετικά) Σύστημα FRFT (Full Range Flat Response) με στέρεο ενισχυτή και 2 ηχεία: από 500 έως 2000 ευρώ (για πολύ απαιτητικούς) Ακόμα και αν τα κάνουμε σούμα όλα μαζί, πάμε στα 5 χιλιάρικα. Για δες πόσο κάνει ένας κορυφαίος ενισχυτής μόνος του, πρόσθεσε κορυφαία εφφέ επιπέδου Eventide, τον απαραίτητο controller, κλπ. Και μιλάμε για ΕΝΑΝ ενισχυτή μόνο, όχι ένα σκασμό που έχει το Fractal. Μήπως τώρα αρχίζει και αποκτά νόημα το θέμα? ;) σε αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο αλλα και τα 2 project ειναι απαγορευτικα για εμενα που κανω την πλακα μου ,την τρελα μου και κανα live καθε τοσο (πολυ τοσο ομως)......γι'αυτο και εχω την tonelab που μια με φτιαχνει (σπιτι) , 5 με χαλαει ( studio).....αυτα τα λεφτα τα αφηνω σε αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα με το αθλημα....ή εχουν πολλα φραγκα......εγω εξαλλου εχω και αλλου τρελα(αυτοκινητα-γυναικες) μην παω και καμια φυλακη απο την κιθαρα αμαρτια ειναι.....και τα 2 project που ανεφερες ειναι καταπληκτικα.........αλλα οχι για εμενα δεν αξιζουν.....εξαλλου δεν ειμαι δα και Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ.....ενας φτωχος και μονος καουμπου ειμαι μεχρι να ανακαλυφθει κατι οικονομικο και ανωτερο των κλασσικων πεταλιερων θα υπομενω..........ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ακου 5000 :D :D ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 To θεμα εχει συζητηθει σε ολους τους τονους, εντονους και χαμηλους πλειστες οσες φορες στο νοιζ. Εν παση περιπτωσει, τα αδιαμφισβητητα πλεονεκτηματα μιας πεταλιερας ειναι το all in one περιεχομενο της, η ευκολια στη μεταφορα, στησιμο κ.λ.π, η δυνατοτητα σε real time και με πατημα ενος κουμπιου να αλλαζεις presets με εντελως διαφορετικες ρυθμισεις (στα πεταλακια πρεπει στη μεση του κομματιου να σκυβεις να αλλαζεις ποτενσιομετρα και αλλα τετοια ακροβατικα) και last but not least το γεγονος οτι ειναι σαφως οικονομικοτερες απο εναν αντιστοιχο αριθμο πεταλιων. Τωρα το αν η ταδε η η δεινα πεταλιερα χρησιμοποιειται απο τα Α ή το Β γκρουπ αυτο δεν την καθιστα πανακεια, και δεν αποδεικνυει τιποτε περαν του οτι σημερα με τις δυνατοτητες που υπαρχουν, με την ποικιλια που υπαρχει στην αγορα, και με ενα μετριο IQ ειναι αδυνατον καποιος να μην βγαλει εναν καλο ηχο. Επιμενω παντως πως για οσους ζητανε το κατι παραπανω τα πεταλακια δεν εχουν γινει ακομα obsolete. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μου άρεσαν πολύ στο πρώτο-δεύτερο δίσκο που είχαν ενα drive εκει και παίζανε, και η παραγωγή είναι πιο απλή αν εννοεις το συνολο της παραγωγης & οχι μονο τον ηχο της κιθαρας αυτο ειναι μαλλον αδυνατον μια και οι δυο πρωτες παραγωγες ειναι...ψιλοτραγικες απο καθε αποψη.... ;D ενω οι τελευταιες ΠΟΛΥ καλυτερες,αλλα και για τον ηχο της κιθαρας παλι ψιλοπαραξενευομαι μια και στους 2 πρωτους ο ενας απο τους δυο εχει χρησιμοποιησει εναν..τραγικο solid state Fender.... ;D ;D (τρανη βεβαια αποδειξη οτι αν ξερεις τι κανεις βγαζεις ηχο και απο τενεκεδες...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 σε αυτα που λες εχεις απολυτο δικιο αλλα και τα 2 project ειναι απαγορευτικα για εμενα που κανω την πλακα μου ,την τρελα μου και κανα live καθε τοσο (πολυ τοσο ομως)......γι'αυτο και εχω την tonelab που μια με φτιαχνει (σπιτι) , 5 με χαλαει ( studio).....αυτα τα λεφτα τα αφηνω σε αυτους που ασχολουνται επαγγελματικα με το αθλημα....ή εχουν πολλα φραγκα......εγω εξαλλου εχω και αλλου τρελα(αυτοκινητα-γυναικες) μην παω και καμια φυλακη απο την κιθαρα αμαρτια ειναι.....και τα 2 project που ανεφερες ειναι καταπληκτικα.........αλλα οχι για εμενα δεν αξιζουν.....εξαλλου δεν ειμαι δα και Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ.....ενας φτωχος και μονος καουμπου ειμαι μεχρι να ανακαλυφθει κατι οικονομικο και ανωτερο των κλασσικων πεταλιερων θα υπομενω..........ΕΙΠΑΜΕ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ακου 5000 :D :D ;) O Marathon το έθεσε μια χαρά: εξαρτάται από το γήπεδο που παίζεις. ;) Όπως σωστά λες, η τεράστια πλειοψηφία εδώ μέσα πιθανώς δεν θα δικαιολογήσει τα 5 χιλιάρικα... από την άλλη όμως είναι αρκετοί με 2 ακριβούς ενισχυτές, αρκετά πεταλάκια, racks, κλπ, που μπορεί τελικά να έχουν ξοδέψει και περισσότερα. ;) Σίγουρα πάντως το Axe-Fx θα ήταν σωτήριο για έναν, παράδειγμα, session μουσικό, ή για κάποιον που θέλει μια μεγάλη ποικιλία από ηχοχρώματα στο στούντιο. Εκεί μπορεί να βγάλει τα λεφτά του σε ελάχιστο χρόνο. Όπως αναφέρθηκε όμως 100 δισεκατομμύρια φορές, αν κάτσεις και το μάθεις το ρημάδι, και επενδύσεις πάνω του, ό,τι και να έχεις, καλό (ή τουλάχιστον, ενδιαφέροντα) ήχο θα βγάλεις. Για μένα το πρόβλημα είναι το ίδιο που συζητούσαμε και με τις δεκάδες κιθάρες που περνάνε από τα χέρια μας, δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε αρκετά και σε βάθος, για να εκμεταλευτούμε το 100% που έχει να μας προσφέρει ένα εργαλείο. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για μένα το πρόβλημα είναι το ίδιο που συζητούσαμε και με τις δεκάδες κιθάρες που περνάνε από τα χέρια μας, δεν καθόμαστε να ασχοληθούμε αρκετά και σε βάθος, για να εκμεταλευτούμε το 100% που έχει να μας προσφέρει ένα εργαλείο. +1000 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 αν εννοεις το συνολο της παραγωγης & οχι μονο τον ηχο της κιθαρας αυτο ειναι μαλλον αδυνατον μια και οι δυο πρωτες παραγωγες ειναι...ψιλοτραγικες απο καθε αποψη.... ;D ενω οι τελευταιες ΠΟΛΥ καλυτερες,αλλα και για τον ηχο της κιθαρας παλι ψιλοπαραξενευομαι μια και στους 2 πρωτους ο ενας απο τους δυο εχει χρησιμοποιησει εναν..τραγικο solid state Fender.... ;D ;D (τρανη βεβαια αποδειξη οτι αν ξερεις τι κανεις βγαζεις ηχο και απο τενεκεδες...) Τραγικές δεν θα το έλεγα,εμένα δεν με χαλάνε καθόλου.Ίσως επειδή αυτά τα 2 δισκάκια είναι μέσα σε αυτά που μαζί τους μεγάλωσα παρέα με Τρύπες,Σιδηρόπουλο,Μωρά στη φωτιά,Σπαθιά κτλ.Μ'αρέσει αυτή η πιο παρακμή και πως να το πω "underground" αισθηση που δίνουν.Είναι πιο άμεση κατ εμέ.Τώρα το τι χρησιμοποίησαν ειλικρινά δεν με πολυαπασχολεί αφού γουστάρω :P.Ετσι και αλλιώς στο στουντιο το τι χρησιμοποιει ο καθένας και ειδικά τοτε... Για την m13 έχω μια απορία έτσι για το γαμωτο,ηταν να την παρω αλλα μου πήγαινε πιο πολύ το TC, μέχρι 4 κουμπάκια ταυτόχρονα μπορείς να έχεις ανοιχτά;Ένα σε κάθε στήλη; never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τραγικές δεν θα το έλεγα,εμένα δεν με χαλάνε καθόλου. ουτε εμενα,και ας μην ακουγεται το μπασο,κι ας θυμιζει ο ηχος των τυμπανων χαρτοκουτα που τα βαρας με μπαγκετες ;D & ας μην ακουγεται η φωνη οταν μπαινουν οι κιθαρες και ας ακουγεται λασπιλα στα δυνατα σημεια και,και,και... ;D ;D μεγάλωσα παρέα με Τρύπες,Σιδηρόπουλο,Μωρά στη φωτιά,Σπαθιά αλλες υπερπαραγωγες και αυτες... ;D ;D ενταξει εξω απο τη πλακα καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα πιστεψε με ειναι κακιστες παραγωγες by any standard ,βλεπεις τοτε ο κοσμος ηταν ακομα αναγκασμενος να κανει ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ παραγωγες (με οριο τις 60-100 ωρες/δισκο & που να κανεις δισκο της προκοπης μεσα σε 60 ωρες,χωρια την ποιοτητα ...των ...μηχανησματων που υπηρχαν τοτενες στα εγχωρια στουντια... ;D και τη τεχνογνωσια των τοτε ηχοληπτων,θυμαμαι τη πρωτη φορα που ζητησα μικροφωνο για ΚΑΤΩ απο το ταμπουρο ο ηχοληπτης με κοιταζε σαν να ημουν τρελλος... ;D)....μια και δεν υπηρχε η τρομερη προστιθεμενη αξια και ο τζαμπα χρονος των home studios & της ψηφιακης ηχογραφησης......(βεβαια στην Ελλαδα που κυριως ο κοσμος ακουει φωνη και εχει συνηθισει την αισθητικη των λαϊκων παραγωγων σε ολα τα ειδη μουσικης δεν πολυπειραζει τον κοσμο και ισως καλα κανει.... ;D θυμαμαι πριν χρονια οταν ειχα παει την πρωτη μας παραγωγη σε πολυεθνικη εταιρεια ειχαν...τρομαξει απο τον ογκο και την παρουσια των...ντραμς....! ;D ;D) μέχρι 4 κουμπάκια ταυτόχρονα μπορείς να έχεις ανοιχτά;Ένα σε κάθε στήλη; ναι. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση