ignantios Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 whitesnake εννοω ....να εχει γκαζι το θεμα......δλδ την τελευταια εποχη τους που γινανε πιο power.......και το αναφερω για να δειξω οτι θελω να εχει γκαζι αρκετο αλλα οχι για death metal.......δεν ξερω εαν με καταλαβες.... ::) ας πουμε το distortion που εχει το nova tc εμενα δεν μου φτανει καθολου ομως.........θελω πιο πολυ πραμα.....γι'αυτο και δεν αγορασα το t.c ειναι πολυ πολυ light το gain του ;) κατι τετοιο εαν πραγμα http://www.youtube.com/watch?v=a-Qx_qsAla0..... αυτα ειναι γουστα RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 εδω θα ηθελα να ρωτησω κατι ...τον blue ή οποιον αλλον ειχε tonelab παλιοτερα.....και περασε στην M13.....ειναι να φτιαξεις καποιο ηχο για whitesnake π.χ.....που στην tonelab θα εβαζες καποιον ενισχυτη μαζι με καποιο πεταλι μπροστα......η M13 εχει καποιο αντιστοιχο πεταλι..που να βγαζει τετοια παραμορφωση (εννοω σε gain και οχι χροια ).....και εαν ναι ποιο ειχε καλυτερο αποτελεσμα...πιο ποιοτικο? ::) Δεν ξερω για ηχο whitesnake, αλλα η επιλογη στη Μ13 να βαλεις στη σειρα μεχρι 4 drive πεταλια, νομιζω σε καλυπτει :) (στην ΤL βαζεις πρακτικα 2 και δεν εχει τοσο μεγαλη ποικιλια) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 το κακο ειναι μεχρι να πατησεις και τα 4 ξημερωσε ......εγω λεω με ενα να βγαζεις τοσο gain....... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Και γω αυτό φαντάστηκα για αυτό σου έδωσα το λινκ με το guitar gear του Reb Beach. κοιτα για μενα,και γω τέτοια παίζω, πρώτα πρέπει να ξεχωρίσουμε την ποσότητα gain απο τη χροιά του εκάστοτε πεταλιού.Στο tc το gain για τέτοια είναι μια χαρά για μένα είναι και ένα κλικ πιο πολύ με αποτέλεσμα αν το τερματίσεις να "θολώνει" λίγο και να χάνεις σε definition.Απλά είναι πιο "smooth" απο αυτό που θες ίσως.Δες το κλιπ του peter thorn είναι αρκετα κατατοπιστικό επι του συγκεκριμμένου μια και που σε κάποια φάση έχει μια πολύ hard rock ρύθμιση. Εσυ απο ότι κατάλαβα κανεις αυτό που κάνει ο Zakk Wylde.Overdrive μπροστά σε ήδη παραμορφωμένο ενισχυτή έστω και εξομοίωση ενισχυτή.Την δουλειά την κάνεις μια χαρά και έτσι αλλά για whitesnake ειδικά δεν μπορώ να πω οτι είναι αναγκαίο.Ενα Distortion σαν το hardwire Valve distortion είναι υπεραρκετό πιστεύω.Ειδικά αν έχεις τον ενισχυτή σου αρκετά δυνατα! never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 το κλιπακι που εβαλες το εχω δει και δυστυχως εμενα δεν μου φτανει αυτο το gain......... :-\......θλω ενα κιλκ παραπανω δυστυχως. ναι στην τοnelab αυτο κανω βαζω εναν ενισχυτη και ενα πεταλακι μαζι να τον υπεροδηγει και μου φτανει απλα απο κει και περα ειναι το θεμα πιστοτητας και πιοτητας RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 το κακο ειναι μεχρι να πατησεις και τα 4 ξημερωσε ......εγω λεω με ενα να βγαζεις τοσο gain....... δε χρειαζεται να πατησεις και τα 4. Εχει μια επιλογη κατα την οποια μπορεις να θεωρεις καθε scene σαν ενα pedalboard και καθε φορα που κινεισαι αναμεσα στα scenes, τα "θυμαται" μονο του οπως τα αφησες την τελευταια φορα (καταπληκτικο feature btw) Παντως και ενα ενα τα πεταλια να τα συγκρινουμε η Μ13 εχει περισσοτερο hi gain κατευθυνση απο την TL. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 σοβαρά; ??? ??? ??? μιλάω για το 7:28 και να φανταστεις οτι το gain το έχει στο 7 και πάει μέχρι 30(παει απο 0-30)....Είσαι δυνατός εσύ ;D ;D ;D :P Πάντως πέρα απο την πλάκα δεν σου "βαζουριάζει" κάπως ο ήχος με τόσο gain; never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 θλω ενα κιλκ παραπανω δυστυχως. whitesnake εννοω ....να εχει γκαζι το θεμα...... Αρα θελεις ΠΟΛΥ λιγοτερο gain απο αυτο που ΗΔΗ εχεις. Προφανως εχεις κανει το κλασσικο λαθος να χωνεις πολυ gain οποτε ο ηχος σου ειναι φυσικα μαπα. ;) Καιρος να αναθεωρησεις τον ηχο σου ,οι "μεγαλοι" ροκ ηχοι συνηθως εχουν 50% λιγοτερο gain απο αυτο που ΕΜΕΙΣ νομιζουμε οτι εχουν..... :) βεβαια μη περιμενεις ποτε να βγαλεις αυτον τον ηχο μεσα απο εναν 1Χ12 ενισχυτακο,αυτο που ακους ειναι το αποτελεσμα ΤΟΝΩΝ compression & eq ,τρελλης ...Marshall-ιλας ;D και βεβαια τρελλου παιξιματος και μπαντας. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Το "γκάζι" προέρχεται συνήθως απο το γεγονός οτι οι ενισχυτές τους είναι στην κόψη.Βάλε και το drive απο πάνω(ειλικρινά δεν ήξερα οτι ο beach χρησιμοποιεί mt-2) το οποίο δεν είναι στο τέρμα συνηθως και στα lead χώνεις κανα boost όπως το fat boost στη προκειμένη περίπτωση. Αν και να πω και γω την αμαρτία μου το satchurator πάντα τέρμα το έχω όπως ο joe και είναι μια χαρά.Αν μου μου ακούγεται κάπως υπερβολικό χαμηλώνω λίγο το volume στην κιθάρα και "ηρεμει"... never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hitman Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατί κατεμέ π.χ. το απλό stomp overdrive της tonelab ε δεν είναι καλύτερο απο ενα jam tubedreamer.Και αν έχεις ένα τέτοιο γιατί να έχεις άλλα 10; Γιατί ένα ποτέ δεν είναι αρκετό... (δες την υπογραφή μου ;D ;D ;D ) Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση