pascal Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δικιά μου ιδεούλα. fender stratocaster και vox ac15h. Ηχογράφηση σε garageband. :) d1.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Συγχωρεμένος :) Ωραία το ξεκίνησες ... δεν θα έπρεπε όμως κάπου "να το πας" ? He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pascal Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Μου ξέθαψες το προ τριμηνου κλιπ ;D Σ΄ευχαριστώ που το άκουσες πάντως. Ναι, έπρεπε κάπου να πάει, αλλά δεν πήγε φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
3D Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2010 Είμαι καινούργιος στη Νοιζοπαρέα , με διαθέσεις τυμβωρυχίας ... ;) He,that he knows the much and his mind downloads.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση