bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τις καλησπερες μου :) Προχθες ειχα την... τυχη να καταστρεψω το μπρατσο του squier μου. Το μπασακι εχει τραβηξει αρκετα στα χερια μου, τριβεια, γυαλοχαρτα, βαψιματα, ξαναβαψιματα, μεχρι και χαρτινο decal με το επωνυμο μου κολλημενο με uhu στο headstock ;D. Δεν εχω ψωνισει ποτε απο ebay, οποτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο εψαξα μονο για μπρατσα απο καταστηματα, σε Βρετανικο και Γερμανικο δεν βρηκα αυτο που εψαχνα (maple ταστιερα, skunk stripe, 'ανθρωπινο' radius, licenced για να ταιριαζει σιγουρα) σε χαμηλη τιμη και λογικα εξοδα αποστολης. Να ναι καλα το δολλαριο λοιπον, ειδα αυτο http://cgi.ebay.com/BASS-GUITAR-NECK-LICENSED-FITS-FENDER-PRECISION-MAPLE_W0QQitemZ370259105491QQcmdZViewItemQQptZGuitar_Accessories?hash=item56352996d3&_trksid=p3286.c0.m14 το οποιο φαινεται ωραιοτατο και κοστιζει μαζι με μεταφορικα 84 ευρω. Εχει δοκιμασει κανενας συνφορουμιτης partscasterας μπρατσο mighty mite, ειναι της προκοπης, να χτυπησω αφοβα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Vrass εχει κανει ολοκληρη κιθαρα mighty mite, ο whitenoise επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Χτυπηστε με, σταυρωστε με, καρματωστε με, υπηρχε θεμα 23 σελιδων και ουτε καν εκανα αναζητηση :-X Anyway, ευχαριστω odis :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Τις καλησπερες μου :) Προχθες ειχα την... τυχη να καταστρεψω το μπρατσο του squier μου. Από περιέργεια τι ήταν το τελειωτικό χτύπημα;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το ειχα περιγραψει εδω http://www.noiz.gr/index.php?topic=170766.msg358321#msg358321 Μην με ξαναβαζεις στην ψυχοφθορα διαδικασια της περιγραφης ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση