odis13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Προσφατα εμαθα για ενα νεο Cd/Dvd του γνωστου πιανιστα McCoy Tyner το οποιο τιτλοφορειται Guitars. Προκειται για ενα cd στο οποιο συμμετεχουν ορισμενοι μεγαλοι κιθαριστες και ειναι μια απο τις (σχετικα) λιγες δουλειες του McCoy Tyner οπου η κιθαρα παιζει εναν κεντρικο ρολο. Περαν των McCoy Tyner - Piano, Jack DeJohnete - Drums, Ron Carter - Bass συμμετεχουν οι κιθαριστες: Bela Fleck (banjo) John Scofield Bill Frisell Marc Ribot Derek Trucks Το παρακατω βιντεακι τα λεει ολα νομιζω για αυτο το πολυ ενδιαφερον εγχειρημα. O δισκος δεν εχει φτασει ακομα στα χερια μου αλλα θα φτασει σιγουρα στο προσεχες μελλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Mπραβο για το thread :) Φαινεται πολυ καλη περιπτωση και με αυτο το rythm section ενας κι ενας ειναι οι ατιμοι ;D Παμε για αγορα μου φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικα να παρετε τον δισκο .... αληθεια , τι περιμενετε απο μουσικους με τετοιο τεχνικο ΚΑΙ αισθητικο υποβαθρο ?? να ειναι μαπα ? Απο την αλλη , προκειτε για ενα δισκο με χιλιοπαιγμενα jazz κομματια , τιποτα φρεσκο η΄ νεο δεν θα συναντησετε..... και για οσους δεν εχουν ασχοληθει με τον ΓΙΓΑΝΤΑ που λεγεται ΜcCoy Tyner , θα ηταν κριμα να τον γνωρισουν μεσα απο αυτον μονο τον δισκο ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικα να παρετε τον δισκο .... αληθεια , τι περιμενετε απο μουσικους με τετοιο τεχνικο ΚΑΙ αισθητικο υποβαθρο ?? να ειναι μαπα ? Απο την αλλη , προκειτε για ενα δισκο με χιλιοπαιγμενα jazz κομματια , τιποτα φρεσκο η΄ νεο δεν θα συναντησετε..... και για οσους δεν εχουν ασχοληθει με τον ΓΙΓΑΝΤΑ που λεγεται ΜcCoy Tyner , θα ηταν κριμα να τον γνωρισουν μεσα απο αυτον μονο τον δισκο +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΟ ΘΕΛΩ! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΟ ΘΕΛΩ! Πές μου ανώμαλε άνδρα... πόσο πολύ το θές;;; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πές μου ανώμαλε άνδρα... πόσο πολύ το θές;;; ποοοολυυυυυυυυυυυ! τωωωρρραααα! ... ή εστω σε μια - δυο εβδομαδες ... το δεχομαι και ως δωρο https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=165073.msg282450#msg282450 ...έχει πολύ καιρό που έχει βγει Και είναι must για κάθε δισκοθήκη. Να επισημάνω το multi-angle DVD που συνοδεύει το CD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Παλι καλα που εκανα και search να δω μηπως το προανεφερε κανενας και δε βρηκα τιποτα ;D Μου φαινεται το search στο κουτακι πανω δεξια ειναι λιγο της πλακας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
raindog Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2009 Μου φαινεται το search στο κουτακι πανω δεξια ειναι λιγο της πλακας... όντως.... Μόνο αν πατήσεις το φακό και ορίσεις παραμέτρους αναζήτησης (π.χ. "Μόνο τίτλοι θεμάτων") βγάζει σωστά αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση