panagiotis Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ θα έρθω, είτε έρθει ο ΚΛ είτε όχι. Δεν είναι ότι μου είναι αδιάφορος σαν άτομο, απλά καμιά φορά πρέπει να αφήνουμε τους εγωϊσμούς και να κοιτάμε και λίγο την πάρτη μας. Ριζμπέκτ σε Μοντεχρήστο. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Χρυσε μου, νιωθω οτι με φωτογραφιζεις και σε καλω να ανακαλεσεις... ο μονος λογος που δεν μου σηκωνονται οι τριχες καγκελο με αυτα που λες ειναι η πολυ πετυχημενη μου αποτριχωση. Καλα , ανακαλω , αν ετσι νιωσεις ομορφα ...... Εχε χαρη που (μετα την αποτριχωση) σε αγαπω Σιγουρα δεν εννοει το τριχωτο της κεφαλης... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ο dkall παει παντου..... τι με περασατε , για καμμια παλιοαδελφη , σαν μερικους-μερικους εδω μεσα ? :D Δυστυχως το πηγαδι δεν εχει ερθει ακομη :'( Χρυσε μου, νιωθω οτι με φωτογραφιζεις και σε καλω να ανακαλεσεις... ο μονος λογος που δεν μου σηκωνονται οι τριχες καγκελο με αυτα που λες ειναι η πολυ πετυχημενη μου αποτριχωση. Καλα , ανακαλω , αν ετσι νιωσεις ομορφα ...... Εχε χαρη που (μετα την αποτριχωση) σε αγαπω Να, κατι τετοια θα χασω και ειναι κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Αγια Παρασκευή. Εκεί θέλω και εγώ. :) Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Μέχρι να κάνω τον Μπιγκαλεχάντρο να πιει μπύρα θα υφιστάμεθα Μπυροποσίες. Μόλις σπάσει, θα προχωρήσουμε στις Οινοποσίες. καταλαβα... με μπυρες θα την βγαζετε εις τον αιωνα των αιωνων αμην. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 για Αγ.Παρασκευή παίζω κ εγώ κατά 90%. επίσης αν θέλετε μπύρες και κρασιά σε πίο άνετο χώρο λίγο πιο οικονομικό από Οκτόμπερ μπορώ να πρωτείνω σουβλατζίδικό ακόμα πιο κοντά στο σπίτι του Εβρις... φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Χλιαρή άμστελ έχουν; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Χλιαρή άμστελ έχουν; Την οποία θα πρέπει να πίνεις γρήγορα πριν κρυώσει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 για Αγ.Παρασκευή παίζω κ εγώ κατά 90%. επίσης αν θέλετε μπύρες και κρασιά σε πίο άνετο χώρο λίγο πιο οικονομικό από Οκτόμπερ μπορώ να πρωτείνω σουβλατζίδικό ακόμα πιο κοντά στο σπίτι του Εβρις... Να δω συναντηση σε σουβλατζιδικο (να υποθεσω εννοεις το "Σπιτικο") και φερνω στον audiokosta μεχρι και βιβλιο Μπουσκαλια. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2009 Σε σουβλατζίδικο ΚΑΙ Αγ. ΠΑρασκευή, μέσα και εγώ και θα φέρω για μερικούς και κουρδισμένο (βρωμο)ξυλο Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση