audiokostas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 ουτε οντιoκωστας, ουτε ντικαλ, ουτε καν κουλτουρα...!!! Πόθεν το συμπέρασμα; Ο δικόλιος είναι ερωτευμένος με ένα πηγάδι τώρα τελευταία και δύσκολα τον απομαγνητίζεις από πάνω του. Αλλά δεν ξέρεις............ Ωρε evris, τόσες φορές το άκουσα (δεν θα αποκαλύψω τις συνθήκες) "το ζευγαράκι....." και την ρίζα δεν την ήξερα. Ευγνώμων. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 μηπως να ερθει ο ενοχος και ο eye για την μπυρα της συμφιλιωσης? θα την κερασει ο μαραθον που ειναι πλουσιος! Kατάλαβες λοιπόν, γιατί τα βάζω με τον Eye? Γιατί σας έχει μεταδώσει ψευδείς εντυπώσεις...Θα σας κεράσω μπύρα όχι γιατί είμαι πλούσιος, αλλά γιατί είστε πολύ γελοίοι, δηλαδή με κάνετε και γελάω και έτσι πρέπει να κάνουν οι φίλοι Στην Αγία Παρασκευή Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Πόθεν το συμπέρασμα; ε, δεν ειδα συμμετοχες...!! αντε, τοτε...για να μπαινουν σε σειρα τα πραγματα!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Mα πως σας αρεσει η μπυρα. Μα πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Kατάλαβες λοιπόν, γιατί τα βάζω με τον Eye? Γιατί σας έχει μεταδώσει ψευδείς εντυπώσεις...Θα σας κεράσω μπύρα όχι γιατί είμαι πλούσιος, αλλά γιατί είστε πολύ γελοίοι, δηλαδή με κάνετε και γελάω και έτσι πρέπει να κάνουν οι φίλοι Στην Αγία Παρασκευή εγω που δεν πινω μπυρα, παλι χαμενος θα βγω??? πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Mα πως σας αρεσει η μπυρα. Μα πως? Σε υγρή μορφή και κατά προτίμηση από το στόμα. Ανοικτοί σε εναλλακτικές προτάσεις. Στο μέρος που θα πάμε θα χουν και τίλιο. Δίνουν και κουλουράκια για να μην το πίνεις ξεροσφύρι. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 @ΚΛ: Και έλεγα είχες σκοπό να έρθεις... Θα πήγαινα στο 95%, μη σου πω 99% αν έλεγες τώρα έρχομαι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σε υγρή μορφή και κατά προτίμηση από το στόμα. Ανοικτοί σε εναλλακτικές προτάσεις. Μα πως πινουν Σναιπς αυτοι οι Γερμανοι. Μα πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 θα ερθεις Κ.Λ.? αυτο πες μου μονο ,ΤΕΛΟΣ πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι Θεσ/νικη, οποτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση