Vrass Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2009 Διεύθυνση δεν είδα να λέει... Εχει πουθενά εκέι να παρκέρουμε? Στον Πειραιά το παρκάρισμα είναι θέμα.... Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Διεύθυνση δεν είδα να λέει... Εχει πουθενά εκέι να παρκέρουμε? Στον Πειραιά το παρκάρισμα είναι θέμα.... Ο Πειραιας δεν ειναι Αττικη. Ειπαμε για συγκεντρωση Αθηνας και οχι επαρχιας. Εγω παιδια, με ξερετε, δεν εχω προβλημα να ερθω οπουδηποτε ::) αλλα προτεινω αυτη τη φορα Αγ. Παρ. και για να αλλαζουμε καπου-καπου και στεκια αλλα κυριως επειδη δεν χρειαζεται να εχουμε ανεμοτρατα να δενουμε στον καβο οταν πιασουμε λιμανι και τετοια.... Στην πλατεια Αγ. Παρ. τα εχει ολα. Εχει και δυο περιπτερα και ενα ΑΤΜ και στεγνοκαθαριστηριο. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι για την ιστορία είναι πολύ κοντά στον ΟΛΠ,οι θέσεις πάρκινγκ είναι άφθονες,λίγο πιο πίσω έχει περίπου 20 περίπτερα και καμιά 10αρια τράπεζες και ο Πειραιάς είναι στην Αττική daaaah ;D Πάντως χωρίς πλάκα είναι ψόφιο το μέρος,δε λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2009 Έτσι για την ιστορία είναι πολύ κοντά στον ΟΛΠ,οι θέσεις πάρκινγκ είναι άφθονες,λίγο πιο πίσω έχει περίπου 20 περίπτερα και καμιά 10αρια τράπεζες και ο Πειραιάς είναι στην Αττική daaaah ;D Πάντως χωρίς πλάκα είναι ψόφιο το μέρος,δε λέει. Το ερώτημα όμως λειτουργεί ακόμα; Πέρυσι ίσχυε ότι δε λειτουργούσε βράδια... Το ότι είναι ψόφιο για μένα ήταν μεγάλο συν, στην Αγ. Παρασκευή είναι μονίμως τίγκα :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα ειμαι και εγω στο 50% να ερθω αλλα δεν εξαρταται απο μενα. Πολυ μειωμενη κινηση βλεπω ομως... Ισως πρεπει να το γυρισετε σε ουζο-ρακαδικα οπως προτεινει ο yann ή ακομα καλυτερα σε ουζο-ρΟκαδικα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικα ειμαι και εγω στο 50% να ερθω αλλα δεν εξαρταται απο μενα :-\ Δεν σε αφήνει η μαμά σου? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Πειραιας δεν ειναι Αττικη. Ειπαμε για συγκεντρωση Αθηνας και οχι επαρχιας. Τα είπε ο Evris. Να μην επαναλαμβανόμαστε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν σε αφήνει η μαμά σου? Κοντα επεσες ;D ;D. Απο τον πατερα μου, δευτερη φορα τον ιδιο μηνα με τρενο δεν ξανακατεβαινω, αν κατεβει θα ερθω, τζαμπα ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 αχ αυτα τα νιατα.... σχεδον νοσταλγω την εποχη που δεν με αφηνανε να κανω διαφορα...!!!! ;D ;D ;D ;D μην φοβασαι φιλε μου... καποια στιγμη θα μεγαλωσεις και εσυ, θα κερδισεις το δικαιωμα να σε λενε ολοι Κυριο μπιχλα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ειμαι 'καλλιεργημενος' εγω, μονο αν με παρουν απ το σπιτι μου με αυτοκινητο κατεβαινω... Αν πληρωσω 19+19 εισητηρια και κανα 25ρι σε μπυρες, ποτε θα αλλαξω ηλεκτρικα στην Τσεχα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση