Προς το περιεχόμενο

Roland XV-5050

MaNoS-4-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας.

Προσφατα αποκτησα το παραπανω οργανο και εχω καποιες απορειες.

Καταρχην με την βοηθεια του editor μπορεσα να καταλαβω τη φυλοσοφια του οργανου. Απο κει και περα προσπαθησα να φορτωσω ηχους στη μορφη που αναγνωριζει ο editor απο καποια σειρα fantom (δεν ειμαι σιγουρος) αλλα ενω το αρχειο ταιριαζε δεν τους ανοιγε.Σκεφτηκα οτι θα ναι λογικα το ιδιο με τα korg που ενω σε triton  και trinity οι ηχοι ειναι pcg παρολα αυτα δεν ταιριαζουν.Θελω να μαθω απο ποια οργανα διαβαζει ηχους το συγκεκριμενο module και αν μπορει καποιος να με βοηθισει στο συγκεκριμενο τομεα.

Ευχαριστω  8)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου Μανο!

Αντε...και ρολαντακιας... ;D

Διαβαζει ολα της σειράς xp,xv(svd αρχεία)και fantom FA 76(το οποίο βεβαίως βεβαίως έχει την ίδια μηχανή με το xv 5080).

Σίγουρα δεν διαβάζει αρχεία fans kai fanx,(fantom s-x)καθώς και ''G'' ;D

Aντε κι από κοντά...ΒΒ!

Φιλε Τασο καλησπερα.Σε πηρα τηλ κανα δυο φορες για αυτο το λογο αλλα μαλλον αλλαξες...?? Θελω βοηθεια εχεις ηχους για αυτο?Βασικα πραγματα 10 ηχους καλους το εχω βαλει midi στο Μ3 και γινεται χαμος :P Ειδικα σε 88αρι κλαβιε το nice piano μαρεσε πολυ περισσοτερο και απο Kurzweil kai pianoteq.Tι λες εσυ εχεις και καλυτερα πραγματα?

Εχω το fa-76.Μπορω να σου στειλω αρκετους ηχους που εχω μαζεψει καθως επισης και καποιους λα'ι'κους (λιγους αλλα καλους) .Απο δευτερα που θα παω στην δουλεια γιατι ειναι σε δισκεττα και στο σπιτι δεν εχω drive. εσυ εχεις τιποτα για το m3?

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε.Μπορω να τους φορτωσω απο το editor δλδ?Για το Μ3 δεν εχω κατι αξιολογο απο λαικα μονο αυτα που δινει η εταιρια δυστυχως.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου