Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ λέω ότι ζηλεύετε. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ λέω ότι ζηλεύετε. Ζηλεύουμε, αλλά όχι τον Χατζηγιάννη. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως τον ζηλεύω. Θα ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα, απλά με Flying V και δεκαπέντε Marshall ή Mesa stacks. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ...και brutal φωνητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Μηχαλαρα συνεχισε ετσι..!!! Μπορεις και χειροτερα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 ...και brutal φωνητικα. Ενεκα της προοπτικής επιτυχίας-διεθνούς καρριέρας συμβιβάζομαι και με φωνητικά ΜΑΖΟΥ and the ZOO. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλή χολή ρε παιδιά... Αφού σας χαλάει, γιατί ασχολείστε; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ποιον χαλάει; ;D Εγώ είμαι άχωλος!!! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Πολλή χολή ρε παιδιά... Αφού σας χαλάει, γιατί ασχολείστε; Απόσπασμα από το πρώτο ποστ: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά φτιάχνομαι όταν έχω δίκηο..:) :) :) Αλλά πέραν αυτού, πιστεύω ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται περισσότερο από αυτά που απορρίπτουν, παρά από αυτά που αποδέχονται (ή ανέχονται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ. Αλλά εδώ πρόκειται για auto da fe, όχι για απλή απόρριψη. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση