Προς το περιεχόμενο

Κάρτα ήχου

strikebeatsent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά είμαι κάτοχος ενός Korg Tr Rack και ενός Roland Jv-1080 καθώς και ενός Ensoniq Ts-10. Δυστυχώς στο pc δεν έχω κάρτα ήχου καλή (έχω creative) με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ηχογραφήσω από αυτά τα μηχανήματα. Σκεφτόμουν να αγοράσω την Focusrite Saffire Pro 40 αλλά τα λεφτά είναι πολλά μιας και είμαι αρχάριος ακόμα. Οπότε θέλω μια κάρτα ήχου με αρκετές εξόδους μέχρι 200 ευρώ η οποία να έχει καλή ποιότητα ηχογράφησης εξωτερικών synths. Θα ήθελα να μου προτείνετε ορισμένα προιόντα. Ευχαριστώ Κώστας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και ποιοτική και με πολλά Ι/Ο και κάτω από διακόσια ευρώ... μάλλον ζητάς πολλά .

Κοίτα παντως αυτή που μαλλον θα σε καλύψει με λίγα παραπάνω απο 200 (την εχει και σε Β-στοκ με 177).

http://www.dv247.com/computer-hardware/m-audio-fast-track-ultra-high-speed-8-x-8-usb-2-0-audio-interface--47568

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Δεν ξέρω ρε φίλε ακούγονται πολλά για τις κάρτες m-audio το ίδιο και για τα monitor. Βασικά ας αφήσουμε τα πολλά I/O αγοράζω μια κονσόλα μετά. Τουλάχιστον να υπάρχει χώρος για τα 2 rack μου και να υπάρχει μια καθαρή ηχογράφηση.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου