Προς το περιεχόμενο

Σχετικα με τα σχόλια στις αγγελιες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι αναφανδόν υπέρ των σχολίων στις αγγελίες (όχι σε πμ). Ενημερώστε σήμερα τον συγκαταναλωτή σας ώστε αύριο να σας ενημερώσει αυτός.

Σόρρυ, αλλά αν κάποιος αγόρασε το τάδε προϊόν π.χ. για 100 ευρώ και σήμερα καινούργιο κάνει 80, π.χ. στον Thomann, την πάτησε. Δεν είναι πρόβλημα κανενός άλλου. Μόνο δικό του.

Το να ζητάει κάποιος τιμές καινούργιου για μεταχειρισμένο είναι παράλογο. Όπως λένε οι Αμερικάνοι, βέβαια, κάθε λεπτό γεννιέται ένα κορόϊδο. Οπότε καλή τύχη...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 57
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οκ ας κανω ενα παραδειγμα.

αγοραζω εγω μια κιθαρα π.χ. 600ευρω.μετα απο 1 χρονο αποφασιζω να τη πουλησω. και τη δινω 400 ευρω ενω ακομα κοστιζει 600.και μου στελνει ενα μηνυμα καποιος και μου λεει:

δε θελω να σου χαλασω την αγγελια αλλα δες "αυτο" και μου στελνει ενα λινκ απο καποιο μαγαζι που βαραει τονγκα και τη πουλαει 400.Χωρις να υπολογισουμε μεταφορικα κλπ κλπ. Γιατι εγω πρεπει να τη δωσω ακομα χαμηλοτερα?

δεν πρεπει!

για μενα την δινεις τοσο οσο νομιζεις~!

και αν δεν βρεθει καποιος να την αγορασει, ειτε την χαμηλωνεις και αλλο ειτε σου μενει!

δεν υπαρχει ''πρεπει''!

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Ε υπολόγισε πόσο βγαίνει με τα μεταφορικά η κιθάρα που σου λέει αυτός και πες του την τελική τιμή να ησυχάσει.

Πάντως αν κάποιος μπορεί να βρει ένα όργανο σε χαμηλότερη τιμή μέσω internet δε βλέπω κανένα λόγο να το πάρει μεταχειρισμένο πιο ακριβά.

Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να την πουλήσεις χαμηλότερα.

Εσύ πούλα την στη τιμή που θέλεις. Αυτός που αγοράζει δεν είναι ηλίθιος. Αν το μαγαζί είναι όντως της πλάκας ή έχει πανάκριβα μεταφορικά, πάλι από εσένα θα την αγοράσει. Αν όμως το μαγαζί είναι ο Τόμαν, και έχει 200 ευρώ πιο φτηνή την καινούργια κιθάρα και δε χρεώνει και μεταφορικά;

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

μα αυτη ειναι η πλακα που με ενοχλει εμενα!

πως δεν εχει σκοπο να αγορασει την κιθαρα τις πιο πολλες φορες αυτος που κανει το σχολιο!

αλλα και εκτος αυτου ειμαι σιγουρος πως η μονη λογικη αποψη ειναι ''ο καθενας πουλαει οσο θελει και ο καθενας αγοραζει απο οπου γουσταρει''

πως δεν εχει σκοπο να αγορασει την κιθαρα τις πιο πολλες φορες αυτος που κανει το σχολειο!

Εξαρτάται μπορεί να ναι παζάρια.

Στην τελική του λες την τιμή που θες να τη δώσεις εσύ, αν δε θέλει κ λέει μα μου, κόβεις την επικοινωνία εκεί.

Αν όμως το μαγαζί είναι ο Τόμαν, και έχει 200 ευρώ πιο φτηνή την καινούργια κιθάρα και δε χρεώνει και μεταφορικά;

Άκρως πιθανό. Που είναι πια αυτό το λινκ από το μαγαζί που βάρεσε διάλυση βρε παιδιά να το δούμε κ εμείς μήπως βρούμε τίποτα σε ξεφτίλα τιμή;

Έχω πουλήσει πολλά όργανα.

ΠΑΝΤΑ, εμφανίζονταν διάφοροι που μου έλεγαν διάφορα για το υψηλό της τιμής και καλά και μαζι με αυτά όταν άρχιζα (όταν είχα περισσότερη όρεξη, γιατι τώρα ξενερώνω αμέσως και τα παρατάω) να συζητάω το γιατι έχω βάλει την συγκεκριμένη τιμή, άρχιζαν να μου πετάνε κατι κουφές ιστορίες.

Για να λέμε την αλήθεια, όσοι αρχίζουν αυτά τα σχόλια, 99% δεν αγοράζουν, γιατι συνήθως είναι πιτσιρίκια που δεν θα αγόραζαν, ή κάτι τύποι που επιδίδονται σε αισχρά παζάρια ακόμα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η γνώμη μου είναι ότι, αν το όργανο που θα δείτε μεταχειρισμένο είναι πολύ πάνω απο τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε, απλά μην ασχοληθείτε. ΑΝ είναι κοντά, ζητάτε να το δοκιμάσετε και κρίνετε αναλόγως.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν βρώ αυτό που θέλω, έστω και με λίγα παραπάνω χρήματα αξίζει τον κόπο, και ποτέ δεν παζαρεύω ούτε ένα cent.

Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις.

Έχω πουλήσει πολλά όργανα.

ΠΑΝΤΑ, εμφανίζονταν διάφοροι που μου έλεγαν διάφορα για το υψηλό της τιμής και καλά και μαζι με αυτά όταν άρχιζα (όταν είχα περισσότερη όρεξη, γιατι τώρα ξενερώνω αμέσως και τα παρατάω) να συζητάω το γιατι έχω βάλει την συγκεκριμένη τιμή, άρχιζαν να μου πετάνε κατι κουφές ιστορίες.

Για να λέμε την αλήθεια, όσοι αρχίζουν αυτά τα σχόλια, 99% δεν αγοράζουν, γιατι συνήθως είναι πιτσιρίκια που δεν θα αγόραζαν, ή κάτι τύποι που επιδίδονται σε αισχρά παζάρια ακόμα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Η γνώμη μου είναι ότι, αν το όργανο που θα δείτε μεταχειρισμένο είναι πολύ πάνω απο τα χρήματα που σκοπεύετε να διαθέσετε, απλά μην ασχοληθείτε. ΑΝ είναι κοντά, ζητάτε να το δοκιμάσετε και κρίνετε αναλόγως.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι αν βρώ αυτό που θέλω, έστω και με λίγα παραπάνω χρήματα αξίζει τον κόπο, και ποτέ δεν παζαρεύω ούτε ένα cent.

+150 για τα μπολντ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου