Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 διαβαζα πρωι πρωι http://jobview.monster.com/President-Gibson-North-America-Job-Nashville-TN-US-79302298.aspx ;D αν στειλετε βιογραφικα προσοχη: "Please put “President North America” in the subject line." YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 CV sent. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 CV sent. Στείλε κι ένα link με τα posts σου στο everythingsg. Αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου εξασφαλίσει άνετα τη θέση. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Κι επίσης, το thread μου με την Tokai... ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Αντιπρόεδρο θές? Τόσο αγώνα και καυγάδες έχω κάνει εδω μέσα...άσε πια τις γνώσεις μου για νίτρα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 διαβασα οτι αντικαθιστανται και αρκετα κορυφαια στελεχη, οχι μονο ο προεδρος... ;D ;D οποτε ο δρομος ειναι ανοιχτος.... ;) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ακομα επιπλοποιοίες ζητουν προεδρους? 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση