Προς το περιεχόμενο

Albums of the year 2009

Silot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ουδέποτε θεώρησα πως είναι μη ειλικρινή αυτά που λες, απλά διαφωνώ στην κατάκριση ενός είδους μουσικής ή μάλλον όχι το ότι κατακρίνεις το είδος, μιας και είμαι σίγουρη πως όταν δεν σε πιάνει μανία ωριμότητας μπορεί και να βρεις πράγματα που να σου αρέσουν. Μου φάνηκε λάθος το ότι κατακρίνεις τους ακροατές, οι οποίοι ενώ όντως υπάρχει μεγάλο ποσοστό κολλήματος με αυτούς, πιστεύω πως πρέπει να σαι πιο ανοιχτόμυαλος εσύ για να μπορείς να τους κρίνεις για το κόλλημά τους.

Δεν κατακρίνω τίποτε από τα δύο. Απλώς προσπαθώ να τοποθετήσω το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση. Εγώ έχω φίλους που ακούνε... Γούναρη.. δε σημαίνει ότι τους αντιπαθώ τους ανθρώπους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 101
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

@Evilnye

Ναι, το ξέρω ότι ακροβατώ, αλλά δεν είναι ηθοποιία. Έχω να ακούσω κάτι έστω και αορίστως ενδιαφέρον από το χώρο του ροκ εδώ και δέκα (τουλάχιστον) χρόνια. Υπάρχουν καλές μπάντες (π.χ. οι Killers) αλλά την ώρα που "πιάνω" τη φάση τους, συνειδητοποιώ παράλληλα ότι απλώς επιχειρώ μία νοητή επέκταση της εφηβείας μου μάλλον, παρά λειτουργώ σαν ακροατής μουσικής.

Είναι ποτέ δυνατόν να μην φιλτράρεις τις σύγχρονες προσλαμβάνουσες από τις υπάρχουσες εμπειρίες;

Έχω την εντύπωση ότι για κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι ή τελείως κενός ή πολύ ανώτερο ον.

Και, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλοί σαν και μένα.

Υ.Γ. Και Γούναρη ακούω

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δεν κατακρίνω τίποτε από τα δύο. Απλώς προσπαθώ να τοποθετήσω το ζήτημα στην πραγματική του διάσταση. Εγώ έχω φίλους που ακούνε... Γούναρη.. δε σημαίνει ότι τους αντιπαθώ τους ανθρώπους.

Δεν είναι θέμα αντιπάθειας... ίσως απαξίωσης. Και δεν μιλάω για το να κατακρίνεις το να πουλάει κάποιος μούρη ροκά και να νομίζει πως κάτι σημαίνει αυτό, καλό 2009, καλά κάνεις ήμαρτον :P

Πιάστηκα σε πολύ συγκεκριμένες προτάσεις σου, όπως παρέθεσα παραπάνω. Πραγματικά τι εννοείς όταν λες ότι "υπάρχει λόγος" να ακούει κάποιος ροκ. Το να αρέσει σε κάποιον δεν είναι άμεσα λόγος; Ή δε γίνεσαι άμεσα επικριτικός ακόμα και στο να ακούει κάποιος;

Φυσικά μετά παίρνει και η μπάλα αναγκαστικά και την όλη εικόνα που συμπεριλαμβάνει τον ΡΟΚΑ, η οποία είναι και το πάτημά σου για να την κατακρίνεις συνολικά σαν μουσική;

Και Γούναρη ακούω

Μια χαρα ειναι ο Γουναρης και εχει πει και τραγουδαρες...ποιος μπορει να αντισταθει στον τρελλο ρυθμο του "ΜΠΕΜΠΑ",στο ατιθασο ροκ του "ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" & στο αβυσσαλεα λαγνο "Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ & Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ" ?

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Μια χαρα ειναι ο Γουναρης και εχει πει και τραγουδαρες...ποιος μπορει να αντισταθει στον τρελλο ρυθμο του "ΜΠΕΜΠΑ",στο ατιθασο ροκ του "ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ" & στο αβυσσαλεα λαγνο "ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ'ΒΡΕΧΕ" ?

Γειά σου ρε SF. Από τους λίγους (σχετικά) νέους που έχουν αφουγκραστεί την (αξιολογότατη μα δυστυχώς παραμελημένη) τραγουδοποιία μιας ολόκληρης γενιάς.

Μου αρέσει πολύ και το "Ποιός σε πήρε και μου 'φυγες".

Μου εκανες παραθεση ενω ειχα ηδη αντικαταστησει το ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ'ΒΡΕΧΕ με τον ΚΟΥΜΠΑΡΟ... ;D

Τρελλη πανκια ειναι και το "ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΕΛΑΗΔΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ" ενω το "Μια κότα στρουμπουλή" ειναι all time classic!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Εκεί που έχει πάει η συζήτηση ή θα πρέπει να το κρύψω ή θα πρέπει να αισθάνομαι άσχημα που εν έτει '09 πρωτάκουσα και τη καταβρήκα με τα άλμπουμ των Jellyroll και των Γιουγκοσλάβων Smak ενω χασμουρήθηκα μ' ένα αλμπουμ των Sigur Ros που ούτε τον τίτλο του δεν κατάφερα ν' απομνημονεύσω.

InfluenSir!

Και νόμιζα ότι ήμουν ό μόνος που ήξερα τους Smak. Εχω ακόμα το LP τους από Μαρινόπουλο.

Για τους άλλους δεν είμαι καθόλου Siguros

Είναι πάααααρα πολύ νωρίς ακόμα αλλά μέχρι στιγμής...

Kάποια metal & progressive :

HEAVEN & HELL-The Devil You Know

HEART OF CYGNUS-Over Mountain, Under Hill

IQ-Frequency

RIVERSIDE-Anno Domini HD

SATELLITE-Nostalgia

SYLVAN-Force Of Gravity

Και φυσικά ΤΡΕΛΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ : STEVEN WILSON (κρίμααααα...), PORCUPINE TREE (ακόμη πιο κρίμαααααααα...)  QUEENSRYCHE (καλά αυτοί μας συνήθισαν σε βλακείες εδώ και καιρό)

Και κάποια melodic rock/hard rock:

HOUSE OF LORDS-Cartesian Dreams

DANGER DANGER-Revolve

HARDLINE-Leaving The End Open

SUNSTORM-House Of Dreams

ALIAS-Never Say Never (από το 1992 μας το χρωστούσανε...)

BAD HABIT-Above & Beyond

HIGHEST DREAM-Far Away From Here

GOTTHARD-Need To Believe

Και απογοητεύσεις : GREAT WHITE, BALANCE, PLACES OF POWER, WETTON & DOWNES ICON...

Αλλά... έχει πολύ δρόμο ακόμα το 2009...

YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith

Ντρεπομαι που ακουω ροκ μουσικη εν ετει 2009, ναι ντρεπομαι που αυτη τη στιγμη (ξανα)ακουω το τελευταιο των Europe και μετα θα (ξανα)ακουσω των Kiss και θα ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Οταν εγω γουσταρω εσεις να ξερετε οτι ντρεπομαι γιατι δεν ειμαι νεωτεριστης, απλα ακουω μουσικη για να τρεφω το μυαλο μου με ηχους που μου αρεσουν και με φτιαχνουν και το κυριοτερο, με κανουν να ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ.

ΑΙΣΧΟΣ (που ειναι το κρατος?) :)

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου