Προς το περιεχόμενο

κατι περα απο το σηνιθισμενο για les paul

Elixir

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φιλε elixir νομιζω οτι εισαι λιγο μπερδεμενος και δεν βαζεις σωστα τις προτεραιοτητες. Εισαι αυτο που ελεγε η γιαγια μου... ακριβος στα πιτουρα και φτηνος στο αλευρι. Και θα εξηγησω αμεσως τι εννοω. Αν ελεγες οτι εχεις μια φτηνη κιθαρα και δεν εχεις τη δυνατοτητα για κατι καλυτερο θα ειχε εννοια να συζηταμε για τους μαγνητες της lp και για το πως μπορεις να ανεβασεις τον valvestate. Οταν ομως γραφεις οτι εισαι ηδη  κατοχος μιας gibson και σκεφτεσαι συντομα να αποκτησεις και αλλη , και δεν σκεφτεσαι να παρεις κατι καλυτερο σε θεμα ενισχυτη και πεταλ νομιζω οτι το μονο που θα καταφερεις θα ειναι να σκορπας τα λεφτα σου χωρις να νιωσεις ποτε ικανοποιημενος με τον ηχο σου.

Ο valvestate δεν ειναι κακος. Ειναι ενας αξιοπρεπεστατος ενισχυτης με λαμπα στην προενισχυση . Καλη λυση για τα λεφτα του (εγω ακομη τον εχω μετα απο 15 χρονια και τον ανοιγω που και που), αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να προσπαθησεις να τον αναβαθμισεις. Αντι για κιθαρα αγορασε ενα ενισχυτη...

Οσο για το αρχικο ερωτημα οι μανατοι σου μαγνητες ειναι καλοι, αλλα υπαρχουν και καλυτεροι.  Για τετοια ειδη που θελεις να παιξεις ο jb για bridge και ο jazz neck ειναι ενας συνδυασμος τον οποιο μπορω να ανεπιφυλακτα να σου συστησω( μπορει να υπαρχουν και καλυτεροι που δεν εχω δοκμασει) , αλλα για ονομα του θεου παρε μια ενισχυταρα πρωτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 32
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Elixir μου φαίνεται πως δεν ξέρεις κι εσύ τι σου φταίει και ψάχνεσαι σε λάθος μέρη. Πάνε με την κιθάρα σου επ'ώμου σε διάφορα μαγαζιά, δοκίμασε ΚΑΛΟΥΣ ενισχυτές και θα δείς και μόνος σου πως το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας καλός ενισχυτής και ίσως κανένα πετάλι. Η κιθάρα σου είναι ήδη μια χαρά, οι μαγνήτες σου είναι μια χαρά και το να αναβαθμίσεις τον valvestate είναι χαμένος χρόνος (και φράγκα).

μαγκες εχετε δικιο

παμε για σαφαρι  (λαμπασ) marshall!!!!!!!!!!

thread τελοσ thanks a lot

Μια μερα θα βρω κατι εξυπνο να γραψω εδω κατω...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου