bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το περίεργο δεν είναι οι 7 ψήφοι του 100%, το περίεργο είναι οτι αυτοί που το βάζουν δεν εμφανίζονται. Zoυν ανάμεσά μας και κυριεύουν σιγά-σιγά τον κόσμο. Αν και έχουν ανθρώπινη εμφάνιση, στην πραγματικότητα είναι φριχτά, αιμοδιψή τέρατα από κάποιο άλλο κόσμο που μπορείς να τα διακρίνεις μόνο αν φορέσεις κάποια ειδικά γυαλιά. Γνωστή ιστορία που είχε μεταφέρει ο Τζον Κάρπεντερ το 1988 στην μεγάλη οθόνη: Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Zoυν ανάμεσά μας και κυριεύουν σιγά-σιγά τον κόσμο. Eγώ πάλι νομίζω ότι είναι οι drummers του forum Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αντε ρε καντε το 30 ενα ωραιο σαρανταρι να παρουμε κεφαλι! Α! Οι νικητες τι κερδιζουν??? ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σαπουνάκι Fa. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ 30 ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μη ψηφιζετε ετσι κι αλλιως , αυτοι θα βγουν.... ;D οι ξυλουργοι ;) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα παρακαλουσα οσοι ψηφιζουν καποιο ποσοστο να μου εξηγησουν πως το βρηκαν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα ακούγεται! Κανει κρα (ενίοτε και βζζζζζ όταν είναι τελε) ότι είναι 30%. ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Child Of Story Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΞΕΡΩ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΨΗΦΙΣΕΙ 30 ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΣ. Παιδι μου... Οι μπλουζιστες εχουνε πολλες φορες απ' τα Ταρταρα βγαλμενη βραχνη φωνη... Οι γκριζερς σκισμενα τζιν και λαδωμενα μαλλια... Οι χιππις μουσια και μαλλια μακρια και εκτυφλωτικα ρουχα... Οι πανκς... ουτε λογος για αυτους... Οι γκοθαδες μοιαζουν με τον Νοσφερατου... Οι μεταλλαδες... λοιπον ας πουμε καλυτερα οτι ολοι οι υπολοιποι μαζι ειναι αγιοι μπροστα σε αυτους... Οι κυβερνοπανκς ειναι σαν διασταυρωση ανθρωπινου ανδροειδους και εξωγηινου... κλπ... Εσυ απο ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, τους MODS βρηκες να φοβασαι ??? http://www.sergent.com.au/mods.jpg Μη χειροτερα... -.OLD SCHOOL BROTHERS, OLD SCHOOL SISTERS, unite.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ο ΜΠΛΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση