Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σκέψου κ αυτούς που ψηφίσαν 100%. Ούτε τα δάχτυλα δε θα μπορούν να υπολογίσουν ::) :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εαν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πραξικόπημα. Έτσι κι αλλιώς έχω έτοιμο αεροπλάνο αύριο για Παρίσι (πάω να δώ έαν οι Trussart έχουν σωστά οξειδωμένα και κουρδισμένα μέταλλα, παρέα με παλιόκρασα και μουχλιασμένα τυριά). Θα παρακαλάτε να ξαναγυρίσω...θα στείλετε τον Audiokostas να με φέρει... Αν είναι να πας μετανάστης, να το αλλάξουμε να ψηφίσουμε όλοι 10%, μη σε χάσουμε κιόλας ;D Σκέψου κ αυτούς που ψηφίσαν 100%. Ούτε τα δάχτυλα δε θα μπορούν να υπολογίσουν ::) :o Είναι για κουρδιστές κιθάρες που παίζουν μόνες τους (βλ. Παιχνίδια τύπου Jumbo) ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ 20% ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΣΕΧΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ. ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ 10% ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΕΝΑΣ ΑΝΤΜΙΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΓΙΑ 20% Η ΚΑΙ ΑΠΟΧΟΡΟ. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ 10% ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ... Φίλος, μην φωνάζεις...και εμείς έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, αλλά δεν κάνουμε έτσι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
evris Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλος, μην φωνάζεις...και εμείς έχουμε κάνει λάθη στη ζωή μας, αλλά δεν κάνουμε έτσι ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0. ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΕΙ: ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ 100%. ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ? Ο%. My love for you is ticking clock, Berserker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Χτυπηθείτε όσο θέλετε. Εντωμεταξύ το ποσοστό των 30%+ έχει φτάσει στο 68,3% με ανοδικές τάσεις. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0. ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΕΙ: ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ 100%. ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ? Ο%. Στον Yann το είπες? Ο φίλος σου δεν πρέπει να παίζει πολλά χρόνια..καλά τα λέει αλλά εάν δεν στείλεις το μαγνήτη σε ένα ενισχυτή πάλι δεν ακούς...πρέπει να είσαι ο Alderbody (καλά που χάθηκε αυτός?) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΦΙΛΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 0. ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΛΕΕΙ: ΑΜΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΤΙΠΟΤΑ. ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ 100%. ΑΡΑ ΠΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ? Ο%. Το "πολ" λέει για τη συνησφορά των ξύλων "ως προς τον ήχο, όταν παίξει σε ενισχυτή". Αν είναι έτσι, κράτα ένα μαγνήτη, πες σε κάποιον να σου κρατάει τεντωμένη μία χορδή και παίξε ;D ;D ;D ;D ;D Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το δικό μου μπάσο που έχει λιγότερο ξύλο από τα περισσότερα μπάσα (ασε τα κουτάκια steinberger), το ξύλο παίζει τον ίδιο ή μικρότερο ρόλο; Πείτε μου καλοί μου φίλοι μπας και κοιμηθώ το βράδυ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν είναι έτσι, κράτα ένα μαγνήτη, πες σε κάποιον να σου κρατάει τεντωμένη μία χορδή και παίξε ;D ;D ;D ;D ;D Μα οι Τσέχες που έχει στο σπίτι, κάπως έτσι παίζουν... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση