The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Kαι καλά, εσύ πιστεύεις...έτσι που διαβάζεις τα polls, ότι θα κυβερνήσεις? Βάλε και Υπουργό εργασίας τον Yann... Τα νούμερα μιλούν μόνα τους κύριε. 8) (μάλιστα αυτή την εποχή είναι πολλά τα νούμερα που, όχι μόνο μιλούν μόνα τους, αλλά και μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο) ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τα νούμερα μιλούν μόνα τους κύριε. 8) Εγώ ξέρω ότι ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Παρ όλα αυτά...ΛΥΠΑΜΑΙ, γιατί κάποιοι εδώ μέσα δεν έκαναν το καθήκον τους και δεν εψήφισαν. Μην τους ακούσω μετά να λένε "που πάει αυτό το forum...ο ταδε moderator τα άρπαξε...υπάρχει Admin?".... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νωρίς είναι ακόμα. Οι κάλπες θα κλείσουν σε 2 3 μέρες :P Εν τω μεταξύ να μαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτά, σχήμα της κιθάρας, μέγεθος της κιθάρας, σχήμα του μπράτσου, μέγεθος του μπράτσου, ανήκουν στη γενική κατηγορία ξύλα που ψηφίζουμε εδώ. Κατα τ' άλλα ωραιότατη ανάλυση εξιτ πολ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
watchmen Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Και ο μηδέν...δεν είμαι εγώ. Θέλω να γνωρίσω τους μηδέν, ξέρουν πράγματα που δεν ξέρω? Yann εσύ είσαι? (και ο άλλος?) 0% (μάθε τώρα όλη την αλήθεια μόνο με 29€, σηκωθείτε απο ντιβάνια καναπέδες και καυσόξυλα)(αλήθεια τα καυσοξυλα του άγιου όρους γιατί είναι τα ποιο φθηνά; :-X) I am chasomeritus and Goal Keeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Ψηφίστε βρε παιδιά, ψηφίστε, γιατί το χει άγχος ο παππούς και θα μας μείνει στα χέρια. Τι θες να ψηφίσω βρε Marathon για να σαι ευτυχισμένος; Πες μου και θα το κάνω, πες μου. Ολα για τους φίλους. Αλήθεια, πως ακριβώς καθορίζεται (ποσοτικοποιείται) η διαφορά του 30% με το 40% (πχ) στον ήχο; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τι θες να ψηφίσω βρε Marathon για να σαι ευτυχισμένος; Πες μου και θα το κάνω, πες μου. Ολα για τους φίλους. Kόντρα στον Yann πάντα...να δώ ποιόν θα διαλέξεις τώρα! Αλήθεια, πως ακριβώς καθορίζεται (ποσοτικοποιείται) η διαφορά του 30% με το 40% (πχ) στον ήχο; Εγώ ας πούμε που ακούω σε ένα επίπεδο, βάζω 30%, ο Eyeprotocol με το γνωστό (ακουστικό) πρόβλημα, για το ίδιο πράγμα, 40% Αλήθεια, έπρεπε να σε σκουντήξω για να ψηφίσεις?...Forumική συνείδηση δεν έχεις καθόλου πιά? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Νωρίς είναι ακόμα. Οι κάλπες θα κλείσουν σε 2 3 μέρες :P Σωστό, γι'αυτό πρσέξτε γιατί τα ποσοστά το 50+ ανεβαίνουν. Αν μπούν να ψηφίσουν όλοι, όπως λες, μπορεί να έχουμε ανατροπές. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αν μπούν να ψηφίσουν όλοι, όπως λες, μπορεί να έχουμε ανατροπές. Εαν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι πραξικόπημα. Έτσι κι αλλιώς έχω έτοιμο αεροπλάνο αύριο για Παρίσι (πάω να δώ έαν οι Trussart έχουν σωστά οξειδωμένα και κουρδισμένα μέταλλα, παρέα με παλιόκρασα και μουχλιασμένα τυριά). Θα παρακαλάτε να ξαναγυρίσω...θα στείλετε τον Audiokostas να με φέρει... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Τα νούμερα μιλούν μόνα τους κύριε. 8) (μάλιστα αυτή την εποχή είναι πολλά τα νούμερα που, όχι μόνο μιλούν μόνα τους, αλλά και μπροστά σε δημόσιο ακροατήριο) ;D ;D Το καλύτερο θα είναι να γινει και ενα Poll για τα καλώδια και καποιος που εχει ψηφισει οτι το ξυλο συμμετεχει κατα 80% να ψηφισει οτι το καλωδιο κανει αλλο ενα 40% του ηχου.:D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση