Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Σχόλια όπως "όποιος έχει ψηφίσει πάνω από 20% είναι κορόϊδο" επιτρέπονται? Απαραίτητα! Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Μπορεί να ξέρει και για το πλαστό 20εύρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Και ο μηδέν...δεν είμαι εγώ. Θέλω να γνωρίσω τους μηδέν, ξέρουν πράγματα που δεν ξέρω? Yann εσύ είσαι? (και ο άλλος?) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 (και ο άλλος?) Χάρηκα για την γνωριμία... ;D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Alex Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καπου εκει στην μεση πιστευω... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Καπου εκει στην μεση πιστευω... ;D Στη μέση από πάνω (στα κοροϊδα δηλ) ή στη μέση από κάτω? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν δεν ψηφίσει κ ο Νικόλας νομίζω η ψηφοφορία δεν είναι έγκυρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικά αν δεν ψηφίσει κ ο Νικόλας νομίζω η ψηφοφορία δεν είναι έγκυρη... Έχει ψηφίσει...δεν ξέρω/δεν απαντώ Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Έχει ψηφίσει...δεν ξέρω/δεν απαντώ Πάλι καλά. Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα διαφορετικά... Πάντως τα αποτελέσματα είναι ήδη εντυπωσιακά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vit_hot Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα ήθελα να γνωρίσω αυτόν που ψήφισε 90%, μου φαίνεται ενδιαφέρον τύπος. Θα κανες κατι μαζι του? Εγω παντως πιστευω οτι αν βγει κατω απο 10% ο jase κ ο marathon θα συναιτεριστουν κ θα μας πουλανε νοβοπαν για 100 ευρω το κιλο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 η αυτοδυναμία είναι κοντά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση