bloody_sunday Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το καλύτερο θα είναι να γινει και ενα Poll για τα καλώδια και καποιος που εχει ψηφισει οτι το ξυλο συμμετεχει κατα 80% να ψηφισει οτι το καλωδιο κανει αλλο ενα 40% του ηχου.:D Δεν ξέρω για σένα, εγώ όμως πάντα στοχεύω λόγω τελειομανίας να παίρνω το 120% του ήχου μου. Φαντάσου ότι σαν ποσοστό είναι περισσότερο κι από το 110% που ζητάνε οι μάνατζερς από το προσωπικό. Όμως ΜΟΝΟ έτσι πας μπροστά. ;) (και δεν μετράω καν τα άλλα ποσοστά, όπως τον ενισχυτή, το παρκέ, την φάση της σελήνης, την τσαχπινούλα που κοζάρει από την δεύτερη σειρά, το αν τα πυκνωτάκια του tone control νιώθουν μπακανιασμένα απ'το πολύ διηλεκτρικό, αν τα μισά ηλεκτρόνια στραβοξύπνησαν και βαριούνται να κουνηθούν κλπ κλπ... δεν θες να μάθεις πού φτάνουν τα ποσοστά μου αν λάβω υπόψη κι αυτά) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το "πολ" λέει για τη συνησφορά των ξύλων "ως προς τον ήχο, όταν παίξει σε ενισχυτή". Αν είναι έτσι, κράτα ένα μαγνήτη, πες σε κάποιον να σου κρατάει τεντωμένη μία χορδή και παίξε ;D ;D ;D ;D ;D Δεν πρόσεξες καλά. Το poll αναφέρεται σε ένα "έγχορδο όργανο". Μια χορδή με έναν μαγνήτη από κάτω με πολύ μεγάλη δόση φαντασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έτσι. Εν πάσει περιπτώσει όμως, αν υπάρχουν ενστάσεις απευθυνθείτε στο εκλογοδικείο. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Παει τ'αναρχικο μου παρελθον... :'( Μολις ψηφισα... Οχι τις καλπες δεν τις εκλεψα,ειναι απο κοντραπλακε θαλασσης...μουγκα... :-X ;D Αντε,να πω και πιο κομμα ψηφισα... 30% στανταρ,με συν 20 ρεζερβα για τον ελεγχο στις ψηλες... ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Μα οι Τσέχες που έχει στο σπίτι, κάπως έτσι παίζουν... Ωχ, τώρα θα πλακώσουν οι "Τσεχάδας" Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 εγω εδωσα 100αρι απο αντιδραση ;) Γιατι σε λιγο καποιοι θα μου πουν οτι εβαλαν στο σκουποξυλο της γιαγιας τους σιιιιιμουρ δανκαν και το οργανο τα σπαει ;D ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΚ ΧΟΡΔΕΣ ;D ;D ;D ;D έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω για σένα, εγώ όμως πάντα στοχεύω λόγω τελειομανίας να παίρνω το 120% του ήχου μου. Φαντάσου ότι σαν ποσοστό είναι περισσότερο κι από το 110% που ζητάνε οι μάνατζερς από το προσωπικό. Όμως ΜΟΝΟ έτσι πας μπροστά. ;) (και δεν μετράω καν τα άλλα ποσοστά, όπως τον ενισχυτή, το παρκέ, την φάση της σελήνης, την τσαχπινούλα που κοζάρει από την δεύτερη σειρά, το αν τα πυκνωτάκια του tone control νιώθουν μπακανιασμένα απ'το πολύ διηλεκτρικό, αν τα μισά ηλεκτρόνια στραβοξύπνησαν και βαριούνται να κουνηθούν κλπ κλπ... δεν θες να μάθεις πού φτάνουν τα ποσοστά μου αν λάβω υπόψη κι αυτά) εγω εχω συμπεριλάβει ηλεκτρονια που μετανιωσαν και γυρισαν πισω, οπες σε ημιαγωγούς που στοκαρίστηκαν, ντοπαρισμενο φως που κινειται με ταχυτητα μεγαλυτερη απο αυτη του απλού φωτός, vintage φωτος από μακρινούς γαλαξίες που κινειται πιο "ζεστα" ΚΑΙ τις τηλεκινητικες δυναμεις του διαδόχου του Uri Geller. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Γιατι σε λιγο καποιοι θα μου πουν οτι εβαλαν στο σκουποξυλο της γιαγιας τους σιιιιιμουρ δανκαν και το οργανο τα σπαει ;D ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΚ ΧΟΡΔΕΣ ;D ;D ;D ;D Μα καλά που ζείς? Κάνε ένα search στο forum για τις κινεζοΤσεχογερμανικές των 150 ευρώ... Εντάξει...χορδές αλλάζουν. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 εγώ έβαλα 10% θα έβαζα 15% αν υπήρχε, αλλά το 20% μου φάνηκε πολύ ;D :P :P 7 ψήφοι μέχρι στιγμής στο 100%.... ::) ::) ::) ακόμα και σε μια ακουστική κιθάρα δε μπορείς να πεις οτι τα ξύλα παίζουν 100% στο σύνολο του ήχου. στην ηλεκτρική όμως όπως φαίνεται τα πράγματα αλλάζουν... ::) ::) ::) ::) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το περίεργο δεν είναι οι 7 ψήφοι του 100%, το περίεργο είναι οτι αυτοί που το βάζουν δεν εμφανίζονται. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εχω ψηλά φιγουραρισμένο ματΗ πουλιού και το πήρα με τιμή κόντρα πλακε θαλασσης. Μαλλον γι'αυτό δεν κάνΗ διαφορά στον ήχο... :P Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση