Adamo Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 http://www.guitarguitar.co.uk/acoustic_guitars_detail.asp?stock=09120714132128 αυτη ειανι η μπεμπα!! ;D ελατο και maple ειανι το σωμα της,rosewood ταστιερα και νομιζω μαονι μπρατσο η maple δεν θυμαμαι τωρα πρωινιατικα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ntroulis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2011 ενα καθαριστικο dunlop που αγορασα απο γνωστο καταστημα εχει φωτογραφια μια maple ταστιερα γιαυτο ρωταω. με ενδιαφερει καθαρα καθαριστικο για maple fretboard γιατι βρωμιζει πολυ γρηγορα σε σχεση με ebony,roswood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα και χρονια καλα σε ολους ;D Εβγαλα το φτυαρι σημερις και ξεθαβω το θεματακι γιατι, μου προεκυψε μια απορια. Τους μαγνητες οταν οξειδωθουν οι πολοι του με τι τους καθαριζετε? Μιλαω για μαγνητες τυπου single coil και Jb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα,κοιτα φιλε aenimal παρε βαρια 8kg και καλεμι ΠΡΟΣΟΧΗ μην κανεις σημαδια στο πλαστικο!!! ;D ;D Σοβαρα τωρα,με ενα μικρο κομματι ντουκοχαρτο 800grid και λιγο προσοχη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Χαχααχα.Αν ηταν η Century (1η κιθαρα οντας πιστιρικας και αμυαλος) δεν ειχα θεμα με την βαρια 8) Καπου διαβασα για wd40 αλλα αυτο με ντουκοχαρτο μου φαινεται πιο λογικο. Thanks Droneblack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 άσχετο αλλά μου είχε χαρίσει ένα παιδί μια century και αφού την έφτιαξα την έκανα scaloped ... έχεις καμιά photo? γενικά στο ίντερνετ δεν υπάρχουν πληροφορίες εκτός του ότι είναι κορεάτικη. σκέπασε τα πλαστικά με ταινία άμα είναι να την περάσεις με ντουκόχαρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aenimal Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Αν θες μπορω να την βγαλω το απογευματακι! Βεβαια εχει υποστει την βαναυσοτητα μου ;D ;D σκέπασε τα πλαστικά με ταινία άμα είναι να την περάσεις με ντουκόχαρτο Nice tip!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
droneblack Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2013 σκέπασε τα πλαστικά με ταινία άμα είναι να την περάσεις με ντουκόχαρτο. Σωστος!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση