fenderiarhs Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 Your browser does not support the HTML5 video tag Η πως πρεπει να παιζει καθε μπαντα που σεβεται τον εαυτο της........... :D 8O 8O 8O 8O 8O 8O (να προσεχθει η αρτια εκτελεση του σολο) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 τρελο γελιο :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2005 ¶ξιοι!!! :lol: :lol: Πού τα έκρυβες αυτά τα ταλέντα; Τούτοι δω μπαίνουν άνετα στο studio για τον 1ο προσωπικό δίσκο του Ταμπάκη. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 :lol::lol::lol::lol: ΤΡΕΛΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! Εμένα, εκτός από την απίστευτη ακρίβεια εκτέλεσης (στην κυριολεξία) του κομματιού, και ειδικά του σόλου, με ξετρέλαναν οι εξής λεπτομέρειες: α) η σκηνική παρουσία του τραγουδιστή (μου θύμισε λίγο Mick Jagger με το πέρα δώθε) β) ο "τεχνικός" που ανεβαίνει στη σκηνή (1:14) και..."τεστάρει" το ηχείο... γ) το παιδάκι που τρέχει στην αρχή του βίντεο δ) ο τύπος που περνάει μπροστά από την κάμερα (1:45) και βέβαια ... ε) η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Ρε! Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα. ps Δεν είναι κάποιος από δω μέσα που ψάχνει πληκτρά; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ψάχνω (ΑΚΟΜΑ) αλλά μένω Γιάννενα! Ελπίζω να μη θες να μου προτείνεις τον τύπο που παίζει πλήκτρα σε αυτό το βίντεο!!!! :D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Εγώ ψάχνω (ΑΚΟΜΑ) αλλά μένω Γιάννενα! Αλλοιώς όμως, ε; Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Τι αλλιώς? Θα μου εβρισκες??? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2005 Όλα τα λεφτά!Αλήθεια θα μπορούσαν τα πράματα να ήταν χειρότερα; :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 2005 Έλα μωρέ όλοι είχαμε μικροί όνειρα και ελπίδες (αλλά δεν το δείξαμε σε κανέναν) :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση