bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Και δεν έρχεσαι??? (ελπίζω να μην έχεις σκάφος..... βαριέμαι το ψάρεμα). Αστειευομαι, ετσι κι αλλιως στη Λαρισα ειμαι. Σε λιγες μερες θα παραγγειλω αρκετα καλουδια απο guitarfetish και θα ειμαι κομπλε. Ευχαριστω παντως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Ηλία, δεν σ' αναγνωρίζω. Τελικά γίνονται θαύματα! Το ξαναλέω: ο άνθρωπος αλλάζει μετά το γάμο... ;D Αλήθεια, η Jacson Warrior έχει original Floyd Rose? http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/jackson-wr1-warrior.jpg[/img] ή θα χρειαστεί να της το αναβαθμίσω αργότερα; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι και κανένας άλλος που φαντάζεται τη Ms Elavd να γκαρίζει "Διαζυυυύγιοοοοο" σαν το Κωσταντίνου σ'εκείνη την παλιά ελληνική ταινία που υποδύεται τον "Αντωνάκη"; ;D ;D ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξαναλέω: ο άνθρωπος αλλάζει μετά το γάμο... ;D Αλήθεια, η Jacson Warrior έχει original Floyd Rose? http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/jackson-wr1-warrior.jpg[/img] ή θα χρειαστεί να της το αναβαθμίσω αργότερα; ΑΠΟΧΩΡΩ LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Στα καθαρά ήταν επίσης πολύ καλή, αλλά το ρεπερτόριό μας απαιτεί πιο stratocaster-ίσιο ήχο και στους άλλους "ξίνισε" λίγο η ... Gibson-ίλα. Εγώ όμως εκεί. Επέμενα. :) ;D Κι έτσι πρέπει, ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΗ! ;D Και ούτως ή άλλως, το ρεπερτόριό σας δεν περνάει από τα χωράφια αυτά? Δεν θες πάντα στρατοκαστερίσιο ήχο... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Και ούτως ή άλλως, το ρεπερτόριό σας δεν περνάει από τα χωράφια αυτά? Δεν θες πάντα στρατοκαστερίσιο ήχο... Αυτό λέω κι εγώ!!! http://www.youtube.com/watch?v=jz0z-CEIuys www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Mελι σταζει ο π****ης με τη ρ****ανα :D Θα αρχισω και εγω να ζηταω κλιπ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εμενα παλι μου φαινονται καπως "ξεκουρδιστοι" και ντεφορμε σ'αυτο το βίντεο. Η goldtop ειναι ονττως κουκλι!! παρα τους P90 ;D Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 παρα τους P90 ;D Λυπαμαι αλλα φιρι φιρι το πηγαινες... Η ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ VIETMAN ΦΟΡΑΕΙ EMG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εδώ γίναμε λούτσα από τη βροχή αλλά τον έδωσες ΣΤΕΓΝΑ :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση