nickkk Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Γεια σας, Καθως κοιταζα να δω αν εχει τιποτα ενδιαφερων το ebay ειδα αυτη την κιθαρα: http://cgi.ebay.com/Washburn-Dime-333-Dimebag-Darrell-Signature-Model-Camo_W0QQitemZ370259430400QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item56352e8c00&_trksid=p3286.m20.l1116 ειδα πως εχει εναν πρασινο λεβγε (εικονα 2)... ξερετε που μπορω να βρω διαφορα χρωματα? [move]ευχαριστω[/move] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τυλίγεις έναν ΛΕΒΙΕ με μονωτική ταινία χρώματος της αρεσκείας σου... Presto... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 ΜΠλιαχχχχ καλά που δεν του είπες να τον βάψει και με σπρεϊ. Καλύτερα να πάρεις Λευκοπλάστ για τραυματα (έχουν βγεί κατι παιδικά σε χρώματα και με τον Bob Σφουγγαράκι)........μία σοβαρη ερώτηση κανεις καποιος 10 μ&^%&* θα απαντήσουν κάποιοι ουφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Οπότε φαντάζομαι τελικά θα πρέπει να ακολουθήσει τη δική σου λύση που είναι και καλαίσθητη και οικονομική και η οποία είναι.... ε... ποια είναι; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Οπότε φαντάζομαι τελικά θα πρέπει να ακολουθήσει τη δική σου λύση που είναι και καλαίσθητη και οικονομική και η οποία είναι.... ε... ποια είναι; Η χρωματιστή μονωτική ταινία.....φίλε μου....η δική σου λύση. Αλήθεια όταν το έγραφες αναρωτήθηκες με το καιρό τι αηδία θα γίνει που θα κολλάει το χερι του από την κόλλα που θα βγαίνει (μην μου πείς ότι δεν σου έχει τύχη ποτέ;). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά.... μπορεί να μην είναι και Η τέλεια ιδέα η μονωτική ταινία, αλλά δεν χρειάζεται και να στενοχωρηθούμε γι αυτό.... :) Εγώ για μια στρατ έχω φτιάξει ξύλινο tip (προς αντικατάσταση του άσπρου πλαστικού) από ένα κομμάτι σκουπόξυλο :) (Εν προκειμένω, μπορεί να έψαχνα θερμοσυστελόμενο "μακαρόνι" στο κατάλληλο χρώμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 H μονωτικη ειδικα για ατομα που ιδρωνουν πολυ στην σκηνη δεν λεει. Μετα απο λιγο ειναι λες και εχεις κρατησει τσιχλα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickkk Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 ;D δεν μοιαζει και πολυ με ταινια! :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 .......μία σοβαρη ερώτηση κανεις καποιος 10 μ&^%&* θα απαντήσουν κάποιοι ουφφφφ Τελείως αδικαιολόγητο. ΜΙΑ πιθανή λύση (για να βοηθήσει) δόθηκε, σε "πατέντα" ίσως όχι όπως η ευρηματικότατη του Harilatron. Αν έχεις καλύτερη, καλό είναι να την προτίνεις αντί να κατακεραυνώνεις αυτόν που προσπάθησε. Πλιζ μπι νάις. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2009 H μονωτικη ειδικα για ατομα που ιδρωνουν πολυ στην σκηνη δεν λεει. Μετα απο λιγο ειναι λες και εχεις κρατησει τσιχλα Ακριβώς αυτό εννοώ και εγώ .....Και φυσικά δεν έχω τίποτα να χωρίσω με το συνμφορουμίτη για την προταση που έκανε αλλά ποιο πολύ κακό του κάνεις παρά καλό δίνοντας τέτοιές συμβουλές. Εγω απλά ψαχνω στο google για έτοιμη λύση, δεν του λέω να πάει σε φαναρτζίδικο αυτοκινήτων και να το βάψει ότι γουστάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση